İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversitelilere Ücretsiz Tablet ve Dizüstü Bilgisayar Laptop Başvuru Ekranı

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullardan son dakika açıklamaları geldi. Yapılan açıklamada tablet ve dizüstü bilgisayar desteği için başvuruların alındığı ve başvuruların bugün sona ereceğine yer verildi.

İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversitelilere Ücretsiz Tablet ve Dizüstü Bilgisayar Laptop Başvuru Ekranı

MEB Duyurdu. İşte ilkokul, lise ve üniversite öğrencilerine ücretsiz tablet ve bilgisayar başvuru ekranı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine ücretsiz tablet ve dizüstü bilgisayar verileceği bildirildi. MEB İlçe Müdürlükleri tarafından ve okulların resmi internet sayfaları üzerinden yapılan son dakika açıklamasında başvuruların 30 Kasım'da sona ereceğine yer verildi. 

MEB açıklaması şu şekilde:

"Tablet ve bilgisayar yardımına ilişkin duyuru (Önemli!!!)
Sevgili öğrencilerimiz ve sayın velilerimiz,

Borusan Kocabıyık Vakfı tarafından İlköğretim , Lise ve Üniversite öğrencilerine Tablet veya Dizüstü Bilgisayar desteği yardımı yapılacağı ilan edilmiştir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak başvuru yapabilirsiniz. Son başvuru tarihi 30 Kasım 2020 tarihidir. 

https://e-bursum.com/ilan-temel-bilgiler?su=49qAAGrKJpQ%3D&sc=cyaOXsbXpRI%3D

https://e-bursum.com/ilan-temel-bilgiler?su=49qAAGrKJpQ%3D&sc=cyaOXsbXpRI%3D

Linki kopyalayıp yeni sekmede açın ve üyelik oluşturarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Bilgi alış verişi için TIKLAYIN

NOT

Bu duyuru Borusan Kocabıyık Vakfı tarafından verilen ücretsiz tablet ve bilgisayar duyurusudur. MEB, 500 bin ücretsiz tablet dağıtımına devam edecek. MEB'in 500 bin tablet başvurusu için il ilçe milli eğiitm müdürlüklerine ve ilçe ile illerdeki SYDV'lere müracaat edebilirsiniz.