İlahiyatçı Mustafa Öztürk'ten Kur'an-ı Kerim Hakkında Skandal Sözler

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı'nda öğretim görevlisi olan Prof. Dr. Mustafa Öztürk'ten Kur'an-ı Kerim hakkında skandal sözler geldi.

İlahiyatçı Mustafa Öztürk'ten Kur'an-ı Kerim Hakkında Skandal Sözler

Kur'an ayetleri hakkında skandal sözler.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yapmakta olan Prof. Dr. Mustafa Öztürk'ün yaptığı bazı açıklamalar gündeme geldi ve tepki topladı. ÖZtürk'ün Kur'an-ı Kerim hakkında yaptığı konuşması sosyal medya üzerinde kısa sürede yayıldı ve tepkilerin odağı haline geldi. 

ALLAH'IN KİTABI OLAMAZ DEDİ VE...

Kur'an-ı Kerim hakkında bazı açıklamalarda buluna İlahiyatçı Öztürk, "Allah’ın kitabı olamaz” şeklinde ifadeler kullandı ve kendince  yorumladığı ayetleri argo tabirlerle basite indirdi.

ÖYLE KÜFÜRLER VAR Kİ...

Video görüntüleri ortaya çıkan konuşmasında Öztürk'ün şu ifadeleri söylediği aktarıldı:

“Kur'an'da 23 sene Velid bin Mugire aşağı Asbil Vahil yukarı deyip bütün kadrajını Hicaz-Taif-Medine'ye sıkıştırmış ve insanlığa son söyleyeceği sözün çapı oradaki 3-5 lavuk müşrik. Ve o müşriğe Kur'an'da öyle küfürler var ki. Bir tanesini okuyayım mı size Kalem Suresi... (Hem kel hem fodul ve p.ç)"

Ayetler için böyle yazılmamalı diyen Öztürk "Bu Allah dili olabilir mi? İnsani dil olamaz mı? Olabilir. Yanmış canı. Feverandır. Olabilir üstadım olabilir." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/gundem/mustafa-ozturkten-kuran-ayetleri-hakkinda-skandal-sozler