Iğdır-Karaman-Hatay Adliyesi Personel Alımı Sonuçları (Adalet Bakanlığı ve CTE)

Iğdır Adliyesi, Hatay Adliyesi ve Karaman Adliyesi Adalet bakanlığı ve CTE personel alımı başvuru sonuçları açıklanıyor İKM , katip ve mübaşir alımı başvuru sonuç sayfası haberimizde.

Iğdır-Karaman-Hatay Adliyesi Personel Alımı Sonuçları (Adalet Bakanlığı ve CTE)

Iğdır , Karaman ve Hatay Adliyesi personel alımı sonuçları açıklanıyor.

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından 12 bin 713 personel alımı yapılıyor. Başvurular 1 ile 16 Temmuz 2019 tarihleri arasında alınmış ve başvuru sounçları beklenmeye başladı.

Adalet Bakanlığı ile CTE tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, personel alımı başvuru sonuçlarının 30 Temmuz 2019 günü açıklanacağına yer verildi. 30 Temmuz tarihinin gelmesi ile birlikte adaylar , sonuç sayfasını araştırmaya başladı.

Iğdır , Karaman ve Hatay Adliyesi personel alımı başvuru sonuçları açıklanıyor. 30 Temmuz 2019 Salı günü gün içinde sonuçlar adayların eriimine açılacak. 

İlana başvuran sonuçları bekleyenlerle bilgi alış veri için TIKLA

ALIM YAPILAN KADROLAR

Adliyelere ve cezaevlerine personel alımlarında kadrolar şu şekilde;

SONUÇLAR AÇIKLANIYOR

Adalet Bakanlığı ve CTE , Iğdır Adliyesi, Karaman Adliyesi ve Hatay Adliyesi personel alımı sonuçları adliyelerin resmi internet sayfasından erişime açılacak. Sonuç sayfaları şu şekilde;

Iğdır Adliyesi Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımı sonuçları www.igdir.adalet.gov.tr adresi üzerinden duyurulacak.

Karaman Adliyesi Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımı sonuçları www.karaman.adalet.gov.tr adresi üzerinden duyurulacak.

Hatay Adliyesi Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımı sonuçları www.hatay.adalet.gov.tr adresi üzerinden duyurulacak.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın.

ADALET BAKANLIĞI VE CTE PERSONEL ALIMI SONUÇLARI GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN