Evde Kalma Vergisi Doğru mu? 30 Yaşından Büyük Bekarlar Vergi mi Verecek 2020?

Sosyal medya üzerinde evde kalma vergisi iddiası çokça konuşulan konular arasında. Peki bu iddia doğru mu? 30 yaşının üstündeki bekarlara vergi mi gelecek? İşte detaylar ve son bilgiler ile tepki çeken açıklama.

Evde Kalma Vergisi Doğru mu? 30 Yaşından Büyük Bekarlar Vergi mi Verecek 2020?

Evde Kalma Vergisi haberi sosyal medyayı salladı.

Bir haber sitesi tarafından ortaya atılan iddiada , vatandaşlardan bundan sonra evde kalma vergisi alınacağına yer verildi. 

SADECE İŞ HABERLERİ SAYFASI AÇILDI. TIKLA VE KATILMA İSTEĞİNİ GÖNDER.

ERDOĞAN: GENÇLERİN EVLİLİK YAŞI YÜKSELİYOR

Geçtiğimiz katıldığı bir programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan , gençlerin geç yaşta evlendiklerini söyleyerek "Bakın gençlerimizin evlilik yaşı giderek yukarı doğru çıkıyor. Genç yaşta malesef evlenmiyorlar. Kızlarımız da, erkeklerimizde... Çoğu 30'u aşkın evleniyor ya da evde kalıyor. Böyle bir şey olur mu ya? Devlet babadan bahsediyor muyuz, devlet babanın başında da Erdoğan var mı? Var... Şu anda tavsiye ediyorum. Hiç evlenmeyenlerin sayısı da artıyor. Evlilik dışı hayat biçimi, medya aracılığıyla meşrulaştırılmaya daha da vahimi özendirilmeye çalışılıyor. Televizyonların bir çoğunda bunun kampanyası yapılıyor. Aman bunlara dikkat edin. Aile kurumunu kökünden kurutmaya çalışan semboller öne çıkarılırken, aile kurumuna sahip çıkan davranışlar küçümseniyor. Burada anneler, babalar var. Hepimiz birlikte bunun mücadelesini vermemiz lazım. Ailemizin içerisinde yer aldığı değerlere sahip çıkmanın bizi küçülten değil, yücelten bir tercih olduğunu gençlerimize göstermeliyiz. Rabbimiz ne buyuruyor; "Nikahlanınız, çoğalınız" buyuruyor. Nikah dışı evlilik bizim değerlerimizde yok. Buna hep birlikte tavır koymamız lazım. Sevgili Peygamberimiz ne buyuruyor ; "Kıyamet gününde diğer topluluklara karşı ümmetimin çokluğuyla övüneceğim" buyuruyor." dedi.

EVDE KALMA VERGİSİ İDDİASI

Bu açıklama sonrası bir haber sitesi, AK Parti 'nin evde kalma vergisi için çalışma başlattığını , 30 yaşının üstündeki bekarlara kademeli vergi uygulanacağını iddia etti.

Ancak bu iddia doğru değildir. 

Kadın erkek diğer vatandaşlar bu sayfada toplanıyor TIKLA KATIL

SABAH GAZETESİ YAZARI : VERGİ GELMELİ

Sabah Yazarı Melih Altınok kaleme aldığı yazısında şu ifadeleri kullandı:

Siz de aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA