EBA Tv 30 Mart 2020 Pazartesi Ders Programı Açıklandı mı? (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. Sınıf Ders Programı)

EBA Tv ders programı belli oldu mu? 30 Mart 2020 Pazartesi ders programı açıklandı mı? İlkokul , ortaokul ve lise öğrencileri bu hafta hangi saatte hangi dersleri işleyecek? İşte detaylar.

EBA Tv 30 Mart 2020 Pazartesi Ders Programı Açıklandı mı? (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. Sınıf Ders Programı)

EBA 30 Mart ders programı açıklandı mı?

Geçtiğimiz gün Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 'un katılımı ile düzenlenen Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası , okulların 30 Nisan 'a kadar kapalı olacağna yer verildi.

UZAKTAN EĞİTİME DEVAM 

Okullar kapalı olacak ama EBA üzerinden dersler verilmeye devam edilecek EBA üzerinden  derslerin devam edeceği , sistemin geliştirileceğinin açıklanmasının ardından öğrenciler , önümüzdeki hafta EBA TV 'de dert programının nasıl olacağını , ilkoku, ortaokul ve lise öğrencileri için ders programının açıklanıp açıklanmadığını araştırmaya başladı.

İLKOKUL

1, 2, 3 ve 4 'üncü sınıfa giden öğrenciler  EBA Tv üzerindne derslerini canlı olarak izleyebilecek. Öte yandan bu derslerin tekrarı da Eba Tv 'den veriliyor. Bu haftanın ders programı henüz açıklanmadı.

ORTAOKUL

5, 6, 7 ve 8 'inci sınıflarda okuyan öğrencilere de EBA üzerinden dersler verilmeye devam edilcek. Bu haftanın ders programı henüz açıklanmadı. 

LİSE

9, 10, 11 ve 12 'nci sınıfta okuyan öğrencilere de EBa Tv üzerinden 30 Nisan 'a kadar dersler verilmeye devam edilecek.Bu haftanın ders programı henüz açıklanmadı. 

Ders programı yayımlandığında bildirimle haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin: İşte linkler:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

8 VE 12 'İNCİ SINIFLAR İÇİN YENİ SİSTEM

8 ve 12 'nci sınıflar için canlı sınıflar oluşturulacak. Konu ile ilgili konuşan Bakan , "Bu arada, 8 ve 12'nci sınıfların öğrencileri ve öğretmenleri için EBA kullanım süreleri artırılarak canlı sınıf desteğini devreye alıyoruz. Canlı sınıfla öğrencilerimiz kendi öğretmenleriyle EBA üzerinden bir sınıf ortamında ders işleyebilecekler. Yine 8 ve 12'nci sınıf öğrencilerimiz için YKS ve LGS'de sorumlu oldukları ve birinci dönemin başından itibaren işledikleri konulara yönelik programlar hazırlıyoruz. Bu süreçte özellikle 8'inci sınıf öğrencilerimizin sınav hazırlık rutinlerine destek olmak için bir soru-çözüm saati hazırladık. Çocuklarımız bu saatlerde kendileri için hazırlanan örnek soruları ekrandan takip ederek çözebilecekler. İlk etapta uzaktan eğitimi bir hafta düşündüğümüz için öğretmenlerimizi göreve davet etmemiştik. Ancak sürecin uzaması ile öğretmenlerimiz canlı sınıf uygulamasıyla evlerinde görev alacaklar. Öğrenci-öğretmen etkileşimini teşvik edecek bir çalışmayı hazırladık. Televizyon dersleriyle eş güdümlü olarak öğretmenler kendi öğrencilerine EBA üzerinden ödevlendirme yapıp, soru-cevap-test etkinliklerini yönlendirip, çalışma gönderecekler."  dedi.