EBA Çöktü mü? Neden Giremiyorum?

MEB tarafından oluşturulan uzaktan eğitim sistemi EBA 'ya erişim sorunu yaşanıyor. Peki EBA çöktü mü? EBA 'ya neden giremiyorum? EBA ne zaman düzelecek? İşte detaylar ve son bilgiler.

EBA Çöktü mü? Neden Giremiyorum?

EBA çöktü mü?

Uzaktan eğitimin başlaması ile birlikte milyonlarca öğrenci, telefon ve bilgisayar başına geçti ve EBA üzerinden derslerini görmeye başladı. Ancak gelen bir son dakika bilgisine göre binlerce öğrenci EBA 'ya giriş yapamadığını belirtiyor. EBA çöktü mü sorusunu internet üzerinden aratan öğrenciler, EBA 'da sistemin ne zaman geleceğini araştırmaya başaldı.

EBA NEDİR?

EBA, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan uzaktan eğitim sistemidir. Eğitim Bilim Ağı anlamına gelen EBA üzerinden milyonlarca öğrenci ders görüyor. 

EBA ÇÖKTÜ MÜ? NEDEN GİREMİYORUM?

Haftanın ilk günü bilgisayar ya da telefon başına geçen öğrenciler, EBA 'ya giremediğini söylüyor. Sorun ile karşılaşan öğrenciler, EBA 'nın ne zaman geleceğini araştırmaya başladı. 

MEB , sorunlar üzerinde çalışmalarını hızlandırdı ve kısa süre sonra sorunun düzelmesi bekleniyor. 

Öte yandna sadece bazı bölgelerde sorun yaşandığı bildiriliyor. Siz de aşağıdaki yorum kısmından sorun yaşadığınız yeri yazarak bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

EBA AÇIKLAMASI GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN