E Okul VBS Girişi-Not Sorgulama ile Taktir Teşekkür Belgesi Hesaplama

E okul VBS girişi nasıl yapılır? Devamsızlık bilgisi sorgulama işlemi ne zaman yapılır? Öğrenciler e okuldan notlarına nasıl bakabilir Taktir ve teşekkür belgesi nasıl hesaplanır? İşte detaylar ve e okul VBS giriş ekranı.

E Okul VBS Girişi-Not Sorgulama ile Taktir Teşekkür Belgesi Hesaplama

E Okul girişi ve taktir teşekkür belgesi hesaplama.

Okulların kapanmasına kısa süre kala öğrencilerin en çok araştırdığı konuların başında e okul VBS girişi ve taktir teşekkür belgesi hesaplama meselesi oldu. Peki hangi notu alan öğrenciler taktir belgesi alacak? Kaç puan aralığındaki öğrenciler teşekkür belgesi almaya hak kazanacak? E okul girişi nasıl yaplır? İşte detaylar.

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİNE  GİRİŞ NASIL YAPILIR?

Öğrenciler ve veliler, notlarını, devamsızlık bilgilerini internet üzerinden takip etmektedir. Karne heyecanı ve acaba ne not gelecek telaşı,  E Okul VBS sisteminin erişime açılmasının ardındna arka plana atıldı. Artık öğrenciler ve veliler, not bilgilerini e okul üzerinden anbean takip etmektedir. 

Not ve devamsızlık bilgisinin internet üzerindne takip edildiği e-okul sistemine giriş yapmak için e-okul.meb.gov.tr resmi internet sayfasına gitmeniz gerekmektedir.

Siteye gittikten sonra karşınıza iki ekran çıakcaktır. Bu ekranlardan biri , öğretmenlerin giriş yaptığı sistem , diğeri ise öğrencilerin bilgilerni anbean takip ettiği VBS  'dir. Burada VBS 'den kimlik numaranız , okul numaranızle giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra not bilginize erişebilirsiniz. 

E-okul VBS girişi İçin Tıklayın

DEVAMSIZLIK DURUMU SORGULAMA İŞLEMİ NASIL YAPILMAKTADIR?

e Okul sistemine girdikten sonra sol tarafta bulunan menüden Devmasızlık bilgisi yazan kısma tıklayabilir öğrencinin ne kadar devamsızlığı olduğunu öğrenebilirsiniz. 

KARNE NOTLARI ÖĞRENME İŞLEMİ NASIL YAPILMAKTADIR?

E Okul girişi yaptıktan sonra , öğrencinin notlarını öğrenmek için karne notları bölümüne giriş yapın ve burada notlara bakabilirsiniz. 

TAKTİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA

Yıl sonu notu 70 ile 84,99  arasında olan öğrenciler , teşekkür belgesi almaya hak kazanır.

85 ve üzeri dönem sonu puanı olan öğrenciler ise taktir belgesi almaya hak kazanır. 

Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir. Üstün başarı belgesi almaya hak kazanan öğrencilere okulun iftihar listesinde yer.

Diğer haberler için TIKLA

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA