E Okul VBS Giriş Ekranı

LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından en çok araştırılan konu , E Okul Veli Bilgilendirme Sistemine Giriş ekranı oldu. İşte E Okul VBS giriş ekranı.

E Okul VBS Giriş Ekranı

E Okul VBS girişi.

Milli eğitim Bakanlığı LGS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler ile velilerin en çok araştırdığı konuların başında E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi 'ne giriş ekranı araştırılmaya başlandı.

Teknolojinin geliştiği son dönemlerde artık birçok işlem internet üzerinden yapılıyor. İnternet üzerinden işlemlerin yapılması ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı da not ve diğer bilgileri e Okul üzerine taşıdı. 

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yer alan Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilen e-Okul Veli Bilgilendirme Sisteminde öğrencilerin tüm notları , devamsızlık bilgileri, okul bilgileri ile diğer tüm bilgileri yer almaktadır. 

Velilerin öğrencilerini anbean takip etmesi için geliştirilen sisteme internet üzerinden giriş yapılıyor. 

E-Okul VBS girişi yapabilmek için "e-okul.meb.gov.tr" sayfasına gitmeniz gerekmektedir. Bu adrese gittikten sonra karşınıza çıkan ekranda kimlik numaranız ve okul numaranız ile giriş yapabilir ve notlarınızı öğrenebilirsiniz.

Bu ekranı geçtiğinizde sistem ikinci bir sorgulama ekranını karşınıza çıkarıyor. Bu ekranda ise  öğrencinin kimlik bilgileri veya eğitim bilgileri istenmektedir. Nüfusa kayıtlı olduğu il, okuduğu sınıf gibi bilgiler istenmektedir. Bu ekranı da geçtiğinizde öğrencinin fotoğrafı karşınıza çıkcak. Doğru fotoğrafı seçtikten sonra E Okul 'a giriş yapmış olacaksınız.

E-OKUL VBS  İÇİN TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA