Çok sayıda öğrenciyi ilgilendiriyor! KPSS ilk oturumlar başladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) genel yetenek ve genel kültür oturumu başladı. Saat 10:15 de başlayan sınav için binalara öğrenci alımları saat 10:00'da bitirildi. Çok sayıda öğrenci başarılı olabilmek için 130 dakika ter dökecek.

Çok sayıda öğrenciyi ilgilendiriyor! KPSS ilk oturumlar başladı

Çok sayıda öğrenciyi ilgilendiren Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) genel yetenek ve genel kültür oturumu saat 10:15’de başladı. Toplam 120 sorunun yer aldığı sınav 130 dakika sürecek. Öğrenciler sabah erken saatlerde sınav salonlarına alınırken saat 10:00’da öğrencilerin sınav salonlarına alınması bitirildi.

2022-KPSS lisans oturumlarının ilki olan genel yetenek ve genel kültür oturumu saat 10.15'te başlarken sınava çok sayıda öğrenci girdi. Toplam 120 sorunun yer aldığı testler için adaylara 130 dakika süre verilecek.Öte yandan ÖSYM tarafından düzenlenen öğretmenlik alan uygulamaları sınavları da öğleden sonraki oturumlarda gerçekleştirilecek.