Bakan Kasapoğlu'ndan yüz yüze eğitime devam eden öğrencilere duyuru

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, deprem sonrasında uzaktan eğitime geçen üniversitelerde tekrardan yüz yüze eğitime devam edecek öğrenciler için KYK yurtlarının açılacağını duyurdu.

Bakan Kasapoğlu'ndan yüz yüze eğitime devam eden öğrencilere duyuru

6 Şubat tarihinde yaşanan deprem sonrasında evleri yıkılan yada ağır hasarlı olan depremzedelerin barınma ihtiyacını KYK yurtlarında sağlamak için uzaktan eğitime geçen üniversitelerde 3 Nisan tarihinden itibaren talep eden öğrenciler yüz yüze eğitime başlayabilecek. 

Yüz yüze eğitime devam eden öğrenciler için KYK yurtları açılıyor

YÖK tarafından alınan bu karar sonrasında, yüz yüze eğitime devam edecek öğrencilere önemli bir duyuruda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan geldi. Kasapoğlu, yüz yüze eğitime geçilen illerde, üniversitelerin planlaması ve oluşan talebe göre GSB yurtlarının aynı şekilde hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Yurtların yüz yüze eğitime devam eden ve stajı olan öğrencilerin hizmetinde olacağını belirten Kasapoğlu, "Ne bir genç arkadaşımızı ne de depremzedemizi mağdur etmeme adına bu süreci birlikte yöneteceğiz." dedi.