Bakan duyurdu! O ücretler iade edilecek

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesi sebebiyle KYK yurtlarında 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyen öğrencilerin, ücretlerinin iade edileceğini duyurdu.

Bakan duyurdu! O ücretler iade edilecek

Yaşanan deprem sonrasında KYK yurtlarının depremzede vatandaşlara açılmasından sonra, üniversiteler uzaktan eğitime geçmişti. Üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesi ve ilk dönem yurtlarda alan öğrencilerin KYK yurtlarının boşalmasından sonra 20 Şubat tarihine kadar KYK yurt ücretini ödeyen öğrencilerin durumu merak edilirken Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan konuyla ilgili olarak açıklama geldi.

 O ücretler iade edilecek

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesi sebebiyle KYK yurtlarında 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyen öğrencilerin, ücretlerinin iade edileceğini duyurdu. Haberi Bakan Kasapoğlu sosyal medya üzerinden duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadere yer verdi:

''Sevgili gençler, GSB Yurtlarımızda 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyenlerin ücretleri iade ediliyor. 20 Şubat itibarıyla yurtta kalan gençlerimiz ücret ödemeye devam edecek olup depremzede öğrencilerimiz ise hiçbir ücret ödemeyecektir.''