AUZEF Sınav Giriş Belgeleri Sorgulama! 

Açıköğretim Fakültesi final sınavı ne zaman, saat kaçta? Auzef sınav giriş belgeleri sorgulama! AUZEF final sınavı giriş belgeleri erişime sunuldu. Sınava girecek olan adaylar, giriş belgelerini ve sınav tarihini araştırmaya başladı. İşte sınavla ilgili detaylar haberimizde… Milyonlarca öğrencinin beklediği uzaktan öğretim sınav belgeleri erişime açıldı. Final sınavının yapılacağı bilgiler merak ediliyor.  İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinde online olarak eğitim gören öğrenciler, fi

AUZEF Sınav Giriş Belgeleri Sorgulama! 

Güz döneminin bitimine az kaldı. Adayların merakla beklediği sınav giriş belgeleri de erişime açıldı.
Sınav tarihinde adayların sınav giriş belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekiyor. 
Sınava girecek adaylar sınav tarihini, saatini ve giriş belgelerini sorgulamaya başladı. İşte giriş belgesini sorgulama ekranı….
AUZEF Final Sınavları Ne Zaman?
İstanbul Üniversitesi Uzaktan Öğretim final sınavları, 24 ve 25 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınavlar cumartesi günü sabah ve öğle, Pazar günü sabah ve öğle olmak üzere toplamda 3 ya da 4 oturumda bitirilecek. 
Sınav giriş belgeleri
Adayların sınava girerken sınav giriş belgeleri ve kimliklerini yanlarında bulundurmaları zorunlu. Evraklarda eksiklik olması durumunda adaylar sınava alınmayacak. 
Aşağıdan sınava giriş belgelerinizi sorgulayabilirsiniz. 
AUZEF FİNAL SINAVI GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA