AÖL Sınavları Ne Zaman Yapılacak, Online Mı Yapılacak?

2022-2023 eğitim öğretim döneminde gerçekleştirilecek Açık Öğretim Lisesi sınavlarının yapılacağı tarih netleşti.  2022-2023 eğitim ve öğretim dönemi açık Açık lise sınavlarına ne zaman yapılacağı öğrenciler arasında araştırılmaya başlandı. AÖL sınav tarihleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Açık Öğretim Lisesi sınavına girecek adaylar, konu ile ilgili aramalarına hız verdi. Açık Öğretim Lisesi sınavları için geri sayım ana itibarıyla başladı.

AÖL Sınavları Ne Zaman Yapılacak, Online Mı Yapılacak?

Açık Öğretim Lisesi sınavları ne zaman yapılacak? Açık Öğretim Lisesi sınavları online mı yapılacak? İşte karşınızda Açık Öğretim Lisesi sınav tarihleri ile ilgili merak edilen soruların cevabı ve çok daha fazlası haberimizde...


Açık Öğretim Lisesi Sınav Tarihleri Ne Zaman?

2022-2023 eğitim öğretim dönemi açık öğretim lisesi 1. dönem sınavları aralık ayı içerisinde yapılacak. Sınavların yapılacağı tam tarihler ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulacak.


Açık Öğretim Lisesi Sınavı Online Mı Yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2022 sınav uygulama takvimine baktığımızda Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavının online bir şekilde yapılacağı açıklandı.