Anlaşma Tamam! Burada Çalışanlara 10 Bin 930 TL Promosyon Ödenecek!

Ankara Üniversitesi Rektörlüğünce gerçekleştirilen maaş promosyonu ihalesinde tarihi rekor kırıldı. Üniversite personeli, tek seferde 10 bin 930 lira maaş promosyonu alacak.

Anlaşma Tamam! Burada Çalışanlara 10 Bin 930 TL Promosyon Ödenecek!

2 bin 679’u akademik, 2 bin 859’u idari kadroda olmak üzere toplam 5 bin 538 çalışanı kapsayan “Maaş Karşılığı Banka Promosyon İhalesi” rektörlük senato salonunda gerçekleştirildi. 6 bankanın teklif verdiği ihale, üniversite yönetimince taban olarak belirlenen 7 bin 500 liradan başladı. Yaklaşık 4 saat süren açık artırma sonucunda ihaleyi en yüksek teklifi veren Türkiye İş Bankası kazandı. Tarihi rekorun kırıldığı ihale sonucuna göre Ankara Üniversitesi çalışanları 5 yıl için kişi başı 10 bin 930 lira maaş promosyonu alacak. Promosyon tutarının tamamı, şartname kapsamına alınan tüm akademik ve idari personele 16 Ağustos tarihinde eşit tutarda ve peşin olarak ödenecek.

“Ankara Üniversitesi çalışanları her şeyin en iyisine layık”

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, yaptığı açıklamada rekor teklifle tamamlanan ihale sonucunda üniversite personeline ödenecek maaş promosyonunun şu ana kadar bir kamu personeline ödenecek en yüksek maaş promosyonu olduğunu belirtti. Ankara Üniversitesi akademik ve idari personelinin her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Rektör Ünüvar, personelin her zaman en iyi şartlarda çalışması ve en iyi imkânlara sahip olması için çabaladıklarını vurguladı. Rektör Ünüvar, promosyon anlaşmasının üniversite çalışanlarına hayırlı olması temennisinde bulundu.