Açıköğretim Öğrencileri Dikkat! AÖF Kayıt Yenileme Süresi Uzatıldı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi , kayıt yenileme işlemlerinin 7 Ekim 2018 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu.

Açıköğretim Öğrencileri Dikkat! AÖF Kayıt Yenileme Süresi Uzatıldı

AÖF resmi internet sayfasından yapılan duyuruda 25 Eylül 2018 tarihinde başlayan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Kayıt yenileme işlemlerinin Pazar gününe kadar uzatıldığı duyuruldu.

Öğrenciler, Güz dönemi kayıt işlemlerini 7 Ekim 2018 saat 23.00'e kadar gerçekleştirebilecekler. AÖF Kayıt yenileme süreci bugün sona erecekti.

AÖF resmi internet sayfasından yapılan son duyuruda yeni dönemle ilgili, "2018-2019 eğitim öğretim yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde birçok bölümün ders programı yenilendi. 17 lisans ve 12 önlisansın programlarında 353 ders intibakı yapıldı. Programlardaki güncellemeler bazı derslerin döneminin değişmesi, kaldırılması ya da yeni ders olarak eklenmesi şeklinde yapılmıştır. Bu değişikliklerle yapılan ders intibaklarının bilgi işlem ortamında teknik işlemlerinin devam etmesi nedeniyle Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Güz Dönemi Kayıt Yenileme işlemleri https://aof.anadolu.edu.tr adresinin Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme bölümünden 25 Eylül 2018 Salı günü başlayacaktır." ifadelerine yer verilmişti.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA