8 Ocak 2019 Salı Okulları Tatil Edilen İller (Ankara, İstanbul Okullar Tatil mi?)

8 Ocak 2019 Salı günü hangi illerde okullar tatil edildi? İstanbul, Ankara ve diğer illerde okullar tatil edildi mi? İstanbul Valiliği, Ankara Valiliği'nden açıklama geldi mi? Son bilgiler ve 8 Ocak 2019 Salı günü tatil edilen iller haberimizin devamında.

8 Ocak 2019 Salı Okulları Tatil Edilen İller (Ankara, İstanbul Okullar Tatil mi?)

8 Ocak 2019 tatil edilen okullar.

Ülke genelinde yoğun şekilde devam eden kar yağışı nedenyile vatandaşlar , 8 Ocak Salı günü okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak vatandaşları bilgilendirme adına bu haberimizi kaleme aldık.

TATİL EDİLEN OKULLAR

4 İlden tatil açıklaması geldi. Yarın tatil edilen okullar şu şekilde;

ADIYAMAN 'DA OKULLAR TATİL

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde yağan kar yağışından dolayı ilçe merkezindeki ve bağlı bazı köy okulları tatil edildi.

Birkaç gündür etkisini sürdüren kar yağışından dolayı Sincik ilçe merkezinde bulunan bütün okullar ile ilçeye bağlı Alancık, Yarpuzlu, Sakız, Serince, Balkaya ve Pınarbaşı Köylerindeki ilk ve ortaokullar 1 gün tatil edildi. Okulların 8 Ocak Salı günü tatil edildiği duyuruldu.

BALIKESİR 'DE OKULLAR TATİL

Balıkesir'in Manyas ilçesinde kar sebebiyle okullar tatil edildi.

Manyas Kaymakamlığı, ilk ve orta dereceli okulların 8 Ocak Salı günü bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. Meteoroloji yetkilileri, olumsuz hava şartlarına karşı tedbirli olunması konusunda ikazda bulundu.

ÇANAKKALE 'DE OKULLAR TATİL

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde kar sebebiyle okullar yarın (salı) tatil edildi.

Yenice Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "İlçemiz genelinde ilk ve orta dereceli okullar Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile 8 Ocak Salı günü 1 gün süreyle tatil edilmiştir" denildi.

ÇORUM 'DA OKULLAR TATİL

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle temel ve orta öğretim okullarında taşımalı eğitim gören öğrenciler için yarın tatil ilan edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit yaptığı açıklamada, "Kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Sungurlu ilçemizde temel ve orta öğretim okullarımızda taşımalı eğitim öğrencilerimize 08.01.2019 Salı günü tatil kararı alınmıştır. Öğrencilerimizin bugünü kitap okuyarak geçirmelerini diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kar tatili açıklaması geldiği anda bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

ÜLKE GENELİ HAVA DURUMU

Türkiye genelinde kar yağışı var. 8 Ocak Salı günü hava durumu şu şekilde;

Diyarbakır, Batman, Siirt ve Şırnak Çevrelerinde Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Bu gece saatlerinden itibaren Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda görülecek olan yağışların, Diyarbakır ile Batman il merkezleri ve güney, Siirt ve Şırnak il merkezleri ile batı ilçelerinde kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur (21-50 kg/metrekare), Diyarbakır ve Batman'ın kuzey, Siirt ve Şırnak'ın doğu ilçelerinde yer yer yoğun kar (20 ila 40 cm) şeklinde olması tahmin edildiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Van'ın Güneyi ile Hakkari ve Bitlis Çevrelerinde Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor!

Bu gece saatlerinden itibaren Van'ın güney ilçeleri ile Hakkari ve Bitlis çevrelerinde, yerdeki mevcut kar örtüsünün üzerine Çarşamba sabah saatlerine kadar yoğun (20 cm üzeri) olmak üzere tekrar kar yağışı görüleceği tahmin edildiğinden başta çığ tehlikesi ile buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Muş Çevrelerinde Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor!

Bu gece saatlerinden itibaren Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Muş çevrelerinde görülecek olan kar yağışlarının, Çarşamba sabah saatlerine kadar yoğun kar (20 cm üzeri) yağışı şeklinde olması tahmin edildiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kahramanmaraş ile Adıyaman'ın Kuzey İlçelerinde Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor!

Bu akşam saatlerinden itibaren Kahramanmaraş çevreleri ile Adıyaman'ın kuzey ilçelerinde beklenen kar yağışlarının, yarın (Salı) gece saatlerine kadar yoğun kar (20 cm üzeri) yağışı şeklinde gerçekleşmesi tahmin edildiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'nun batısındaki Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!

Bu akşam saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da başlayacak olan sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerinden sonra Adana, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa çevreleri ile Adıyaman il merkezi ve güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (30-60 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İstanbul'da Kar Yağışı Bekleniyor!

İstanbul'da 07.01.2019 pazartesi günü sabah ilk saatlerden itibaren meydana gelecek yağışların, 08.01.2019 salı günü akşam saatlerine kadar kuzey ve doğu kesimleri ağırlıklı olmak üzere aralıklarla kar sağanakları şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Güney kıyılarında 1-3 cm. kuzey ve iç kesimlerde 5-10 cm. arasında kar yüksekliği beklendiğinden vatandaşlarımızın ve ilgililerin buzlanma ve don olayı ile birlikte ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA