6 İlde Okullar 6 Ocak 2020'de Tatil-7 Ocak 2020 Okullar Tatil mi?

Son dakika haberi: Valilikler tarafından art arda açıklamalar geldi. Yapılan açıklamalarda 6 şehirde ve ilçelerinde okulların tatil edildiğine yer verildi.

6 İlde Okullar 6 Ocak 2020'de Tatil-7 Ocak 2020 Okullar Tatil mi?

Son dakika: 6 Ocak 2020 tatil edilen okullar.

Ülke genelinde birçok şehirde yoğun kar yağışı görülüyor. Kar ile birlikte görülen fırtına nedeniyle bazı illerde okullara kar tatili haberleri gelmeye başladı. 

ESKİŞEHİR

Eskişehir 'de etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi. Eskişehir Valiliği 'nden yapılan açıklamada, "İlimiz genelindeki resmi ve özel tüm okul ve kurumlarımızda (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve yaygın eğitim kurumları) eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir." denilı.

Açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de bir günlüğüne idari izinli sayılacağı duyuruldu.

KÜTAHYA

Kütahya Valiliği tarafından yapılan açıklamada 6 Ocak günü okulların tatil edildiğine yer verildi. 

Kütahya Valiliği'nden yapılan açıklamada,  "Merkez ilçe, Aslanapa ve Gediz ilçelerinde taşıma merkezi okullar, Şaphane, Hisarcık ve Çavdarhisar ilçelerinde tüm eğitim kurumları ile Emet İlçesindeki temel eğitim kurumlarında (Anaokulu, İlkokul, Ortaokul) eğitime bir gün ara verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

ISPARTA

Isparta'da 3 ilçenin tamamı, 4 ilçedeki taşımalı eğitim ve bir ilçeye bağlı 2 köyde olmak üzere toplamda 8 ilçede okullar bugün  tatil edildi.

Aksu, Yenişarbademli, Şarkikaraağaç ilçelerinin tamamında, Kentte, Uluborlu - Eğirdir - Senirkent ve Gelendost ilçelerinde ise kar tatilinin yalnızca taşımalı eğitim gören öğrencileri kapsadığı belirtildi.

Isparta’nın Sütçüler ilçe merkezinde kar tatili olmadığı belirtilirken, ilçeye bağlı Kasımlar ve Kesme köylerinde de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

MANİSA

Manisa Valiliği, Akhisar ve Turgutlu ilçelerinde ve köylerinde okulların tatil edildiğini duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İlimiz Akhisar ilçesine bağlı, Hanpaşa ve Dağdere Kırsal Mahalle İlk ve Ortaokulları, Kömürcü Birleştirilmiş Sınıflı İlkokulu, Başlamış Ceyhan Karasoy İlk ve Ortaokuluna taşınan Akkocalı Mahallesi Öğrencileri için 06.01.2020 günü kar sebebiyle okullar tatil edilmiştir.”

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde dağ köylerinde devam eden kar yağışı okulların tatil olmasına neden oldu. Dağmarmara Köy grubundaki 6 okul, Baktırlı, Karaoluk, Sivrice, Dağyeni Köy, Ayvacık, Güney, Kayrak, Gökgedik, Yukarı Bozkır olmak üzere 15 okulda eğitim ve öğretime ara verildi.

BİLECİK

Bilecik'te etkili olan kar yağışı nedeniyle 4 ilçesinde  okullar tatil edildi.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Bilecik'in İnhisar ilçesinde taşımalı öğrenciler tam gün, Yenipazar ve Bozüyük ilçelerinde ise taşımalı öğrenciler öğleden sonra tatil edildi" denildi.

Öte yandan Pazaryeri ilçesinde de eğitime bir gün ara verildiği açıklandı.

ÇANAKKALE

Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde devam eden fırtına nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi.

7 OCAK 2020 OKULLAR TATİL Mİ?

Bu iller ve ilçeler için 6 Ocak 2020 günü okullar tatil edildi. 7 Ocak günü için henüz bir açıklama gelmedi. Peki sizce hangi illerde okullar tatil edilmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

AÇIKLAMA GELİNCE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN