4 Ocak 2019 Okullar Tatil mi? (İstanbul, Ankara, Çanakkale, Malatya, Erzurum, KırklareliTatil mi?)

4 Ocak 2019 günü hangi okullar tatil edildi? Çanakkale, İstanbul, Ankara, Erzurum, Erzincan, Malatya, Adana, Sivas, Muş ve Bitlis'te okullar tatil edildi mi? 3 İlde okullar tatil edildi. İşte alınan son bilgiler.

4 Ocak 2019 Okullar Tatil mi? (İstanbul, Ankara, Çanakkale, Malatya, Erzurum, KırklareliTatil mi?)

4 Ocak günü hangi okullar tatil?

Haftanın son günü olan 4 Ocak günü merakla beklenen açıklamalar gelmeye başladı. Ülke genelinde kar yağışı nedeniyle 4 Ocak 2018 günü okulların tatil edilip edilmeyeceği araştırılıyor. 

İLK AÇIKLAMA ÇANAKKALE 'DEN GELDİ

Çanakkale Milli Eğitim İl Müdürlüğü  tarafından açıklama yapıldı ve il genelindeki tüm okulların yarın tatil olduğunu duyurdu.

Çanakkale Milli Eğitim İl Müdürlüğü il genelindeki tüm okulların yarın tatil olduğunu duyurdu. Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden aldığımız bilgiye göre yarın (4 Ocak Cuma) yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki okullarda eğitime bir günlüğüne ara verilecek.

KIRKLARELİ

Demirköy Milli Eğitim Müdürü Oğuz Ak, yaptığı açıklamada, olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle yarın ilçede eğitime ara verildiğini söyledi.

Kaymakamlık tarafından olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle tatil kararının alındığını ifade eden Ak, bölgede yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğünü belirtti.

TEKİRDAĞ

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime yarın için ara verildiği kaydedildi.

DİĞER İLLERDEN AÇIKLAMA GELDİĞİNDA HABERDAR OLMAK İÇİN;

Erzincan, Erzurum, Muş, Hakkari, Bitlis, Malatya, İstanbul, Ankara gibi illerde gece saatlerinde kar yağışı etkili olacak. Ancak bu illerden henüz bir tatil açıklaması gelmedi. Açıklama gelir gelmez haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN