2022-2023 AÖL Kayıt Takvimi: Kayıtlar Ne Zaman Bitecek, Yenileme Ücretleri

AÖL kayıt ile kayıt yenileme tarihleri açık lise öğrencilerinin merak ettiği konuların başında geliyor. 22 Ağustos tarihinde başlangıç yapan Açık Öğretim Lisesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı kayıt ve kayıt yenileme işlemleri Ekim ayına kadar süreceği açıklanmıştı. 

2022-2023 AÖL Kayıt Takvimi: Kayıtlar Ne Zaman Bitecek, Yenileme Ücretleri

İl ve ilçelerde bulunan Halk Eğitimi Merkezleri müdürlükleri tarafından gerçekleştirilecek Açık Öğretim Lisesi 50 TL ve Halk Eğitim Merkezi okul aile birliği hesabına 5 TL olacak şekilde yatırılacak. Şimdi ise gözler Açık Öğretim Lisesi son kayıt tarihini ne zaman olduğunda. Açık Öğretim Lisesi kayıtları ne zaman bitecek?


Açık Öğretim Lisesi kayıtları ne zaman bitecek? Sorusunun cevabı son gelişmeler ile takip edilmeye başlandı. 

Lise eğitimini açıktan tamamlayan öğrencilerin kayıt tarihleri Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu Kılavuz ile netleşti. Açık Öğretim lisesine kayıt yenileme yaptıracak öğrenciler, belirlenmiş kayıt yenileme sınav ücretini ödemek zorunda olacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen takvime göre mesleki açık öğretim lisesi ve açık öğretim İmam Hatip Lisesi için 22 Ağustos 2022 tarihinde 23 Eylül 2022 tarihi mesai bitimine kadar açık öğretim ortaokul ve Açık Öğretim Lisesi için ise 22 Ağustos 2022 tarihinden 7 Ekim 2022 tarihi mezhebi bitimine kadar devam edecek.