2 Ocak 2018 Okullara Kar Tatili Verilen İller (15 Tatil Ne Zaman?)

2 Ocak 2019 günü hangi okullar tatil edildi? Malatya, Erzurum, Erzincan, Muş, Sivas 'ta okullar tatil edildi mi? 15 tatil ne zaman?

2 Ocak 2018 Okullara Kar Tatili Verilen İller (15 Tatil Ne Zaman?)

1 Ocak günü tatil olan okullar , 2 Ocak 2019 'dan itibaren kaldığı yerden devam edecek.

Kış aylarını yaşadığımız bugünlerde ülkenin birçok İlinde kar yağışları etkili oluyor. Erzurum, Erzincan, Tunceli, Sivas, Malatya, Kayseri ve Muş illerinde geçtiğimiz haftadan beri etkili olan kar yağışı, hala etkisiini sürdürüyor. 

Kar yağışının etkili olması nedeniyle öğrenciler ile anne ve babaları, okulların yarın tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Biz de bölge halkına yardımcı olması için bu haberi kaleme aldık. 

KAR TATİLİ AÇIKLAMASI GELEN YER VAR MI?

Şimdiye kadar henüz kar tatili açıklaması gelmedi. İlerleyen saatlerinde bir açıklama gelir gelmez bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

15 TATİL NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Sömestr Tatilinin 18 Ocak günü başlayacağı ve 3 Şubat tarihine kadar devam edeceği belirtildi. 4 Şubat Pazartesi günü ikinci dönem eğitim öğretim sezonunun ilk zili çalacak.

İKİNCİ DÖNEM NE ZAMAN BİTECEK?

4 Şubat günü başlayacak 2018-2019 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 14 Haziran günü bitecek ve öğrenciler yaz tatiline girecek.