11 Ocak 2019 Okullara Kar Tatili Verilen İller

Son dakika haberi: 11 Ocak 2019 tarihi için ilk kar tatili haberi az önce geldi.

11 Ocak 2019 Okullara Kar Tatili Verilen İller

Son dakika haberi: 11 Ocak 2019 tatil edilen okullar.

Ülke genelinde kar yağışının etkili olması nedeniyle birçok ilde okullar tatil ediliyor. Kar yağışı bugün de birçok ilde etkili olurken vatandaşlar, okulların 11 Ocak 2019 günü tatil edilip edilmeyeceğini araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak tatil edilen illere haberimizde yer verdik.

İLK TATİL HABERİ KAHRAMANMARAŞ'TAN

Kahramanmaraş'ın 4 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi. Kahramanmaraş'ta son bir hafta içerisinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Elbistan, Afşin, Ekinözü ve Nurhak ilçelerindeki kar tatili bir gün daha uzatıldı.

BİNGÖL

Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki okullarda yoğun kar nedeniyle yarın eğitim öğretime ara verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, yoğun kar dolayısıyla ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki tüm okullarda eğitim öğretime cuma günü ara verildiği bildirildi.

Özel İdare ekipleri, kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

DİĞER İLLERDEN TATİL HABERİ GELİNCE BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

METEOROLOJİDEN GELEN SON UYARILAR

11 OCAK HARİTALI HAVA DURUMU

Kıyı Ege’de Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!

Kıyı Ege’de sabah saatlerinden bu yana etkili olan çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın da (Cuma); İzmir, Aydın, Muğla, Manisa ve Balıkesir ile Çanakkale'nin güney ilçelerinde 40 ila 75 kg/metrekare kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli gerçekleşmesi tahmin edildiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Marmara Bölgesinde Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!

Marmara bölgesinin batısında halen devam eden sağanak yağışların, gece saatlerinden itibaren doğusunda etkisini artırarak yarın (Cuma) İstanbul, Yalova ve Bursa çevrelerinde kuvvetli (20-40 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.