Bakan Koca, Türkiye Covid 19 Tablosunu Açıkladı-İşte Bugünkü Vaka Sayısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Koca açıklamasında Türkiye'deki coronavirüs salgınında son durumu aktardı. Bakan bugünkü tabloyu, "Bayram kutlamalarında, tatil yerlerinde, salgın faktörü ne yazık ki yeterince dikkate alınmadı. Daha önce, bazı illerle sınırlı olan vaka artışlarının önümüzdeki günlerde ülke geneline yayılmasından ENDİŞE duyuyoruz. TEDBİRDE GÜÇ BİRLİĞİNE ihtiyacımız var. " ifadeleri ile duyurdu. İşte Koronavirüs tablosu.

Bakan Koca, Türkiye Covid 19 Tablosunu Açıkladı-İşte Bugünkü Vaka Sayısı

Sağlık Bakanı bugünkü corona tablosunu açıkladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Bakan Fahrettin Koca, sosyal meyda platformu Twitter üzerinde bulunan hesabından yaptığı açıklamada corona salgınında son durumu aktardı ve son 24 saatteki vaka , vefat ve iyileşen sayılarını paylaştı.

İşte Türkiye'deki koronavirüs salgınında son durum.

DÜNKÜ CORONA TABLOSU

Sağlık Bakanı Koca, dün paylaştığı tabloyu, "Son 3 günde yeni hasta sayılarımızın arttığı illerde zatürre oranı aynı kaldı. Ülke genelinde ağır hasta sayımız kontrol altında görünüyor. KURBAN BAYRAMI VE TATİLDE TEDBİR EKSİKLİĞİ ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak sonuçları açısından kaygı verici." ifadeleri ile duyurmuştu. İşte 2 Ağustos gününe ait corona tablosu: