Yıllardır Talep Ediliyordu! Whatsapp'a Çok Beklenen Yeni Özellik!

Whatsapp'ın aktif kullanıcılarının yıllardır beklediği yeni özellik için geri sayım sona eriyor. Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu Whatsapp, her geçen gün yeni özelliklerle kullanıcılarının dikkatini çekme ve kullanıcılarını platformda tutma çalışmaları yapıyor.

Yıllardır Talep Ediliyordu! Whatsapp'a Çok Beklenen Yeni Özellik!

Whatsapp'a gelmesi beklenen yeni özellik ile kullanıcılar aynı telefon numarası üzerinden 4 cihaza giriş yapabilecek. Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu Whatsapp'a bir çok kullanıcının yıllardır beklediği yeni özellik geliyor. WABetaInfo'da yer alan bilgilere göre, Whatsapp'a aynı numara ile birden fazla telefondan giriş imkanı getiriliyor.

Beta olarak özelliğe erişen kullanıcılar, ayarlar kısmından Bağlantılı cihazlar seçeneğinden bu özelliği aktif edebiliyorlar.  Whatsapp Beta kullanıcıları 'Linked Devices' kısmından giriş yaptıktan sonra Whatsapp hesabının aktif olarak kullanıldığı telefonları takip ederek bu özelliği yönetebilecekler. Özelliğin tüm Whatsapp sürümlerine ne zaman geleceği ise henüz açıklanmadı.