Whatsapp Yeni Özelliği ile Kullanıcılarını Geri Kazanmak İstiyor

Anlık mesajlaşma platformu Whatsapp, gizlilik sözleşmesi nedeniyle kısa sürede milyonlarca kullanıcı kaybetmiş, konuya dair gelen tüm eleştirilere rağmen sözleşmeden geri adım atmayacağını ilan etmişti.

Whatsapp Yeni Özelliği ile Kullanıcılarını Geri Kazanmak İstiyor

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu konumunu henüz kimseye kaptırmayan Whatsapp, kaybettiği kullanıcıları çeşitli özelliklerle cezbederek yeniden platforma kazandırmayı hedefliyor.

Yeni İş haberleri yayımlandı! Kadın-Erkek diğer adaylarla iletişime geçmek, bilgi alışverişinde bulunmak ve son haberlere göz atmak için TIKLA VE İNDİR.

Whatsapp, Snapchat'in içerisinde bulunan 'Kendini imha eden fotoğraf' özelliğini platforma entegre etmeyi hedefliyor.  Şirket aynı zamanda tepki çeken gizlilik kuralları konusundaki hassasiyeti de artırmayı hedefliyor.

Kendi kendini imha eden fotoğraf özelliği ile fotoğraf gönderen kullanıcılar, fotoğrafa bakacak kişilere yalnızca bir ya da iki kez izleme özelliği sunuyor. İlgili görseller gönderildikten sonra hem alıcı hem de gönderen kişinin ulaşamayacağı vaziyette iki hesaptan siliniyor. Söz konusu özellik, hali hazırda instagram'da da yer alıyor...