WhatsApp Hangi Telefonlarda Kaldırılacak? İşte O Telefonlar

Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp'tan son dakika açıklaması geldi. Açıklamada yeni yılda WhatsApp'ın bazı telefonlarda artık olmayacağına yer verildi.

WhatsApp Hangi Telefonlarda Kaldırılacak? İşte O Telefonlar

WhatsApp kullananlara kötü haber: Bu telefonlarda artık kullanılmayacak.

Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp'ta yeni güncelleme geliyor. 1 Ocak 2021 'den sorna geçerli olacak güncelleme sonrası WhatsApp artık bazı telefonlarda kullanılmayacak. 

Facebbok bünyesine geçtikten sonra birçok yenilik yapan ve kullanıcılara önemli kolaylıklar sağlayan WhatsApp, yeni güncellemelerinde eski yazılımlara uygun güncelleme yapmıyor. Bu nedenle her yıl WhatsApp eski telefonlarda kullanılmıyor. 

iOS 9 güncellemesi yüklenmediği taktirde WhatsApp bu telefonda çalışmayacak. WhatsApp'tan konu ile ilgili yapılan açıklamada WhatsApp'ın İOS 9 altındaki güncellemelerde çalışmayacağına yer verildi. İşte o telefonlar:

iPhone 6S ve iPhone 6S Plus

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus

iPhone 5C

iPhone 5S

iPhone 5

iPhone 4S

iPhone 4

HTC Desire

LG Optimus Black

Motorola Droid Razr

Samsung Galaxy S2

WHATSAPP WEB'E YENİ ÖZELLİK

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp, her geçen gün uygulamayı daha da geliştirmeye devam ediyor. Sızan son dakika bilgilerine göre WhatsApp'ın masaüstü sürümüne sesli ve görüntülü arama özelliği getiriyor.