WhatsApp'a, Kullanıcıların İşini Kolaylaştıracak Yeni Özellik

WhatsApp beta sürümünde yeni özellik geldi. Kısa süre sonra tüm sürümlerde kullanılacak yeni özellik, kullanıcıların işini kolaylaştıracak.

WhatsApp'a, Kullanıcıların İşini Kolaylaştıracak Yeni Özellik

WhatsApp'a yeni özellik.

Kullanıcıların işini kolaylaştıracak yeni özellik WhatsApp'a geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre artık WhatsApp, birden fazla cihaz üzerinden eş zamanlı şekilde açılıp kullanılabilecek. 

SADECE BİR CİHAZDA KULLANILIYOR

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, şimdi sadece tek cihaz üzerinden kullanılıyor. Bir diğer cihazda WhatsApp'ı açacak kullanıcıların diğer cihazdaki oturumu kapatılıyor. Ancak yeni güncelleme ile uygulama ,farklı cihazlar üzerinden eş zamanlı şekilde kullanılabilecek. 

GÜVENLİK

Tek cihaz üzerinden kullanılan WhatsApp, bu sistemi güvenlik nedeniyle uyguluyordu. WABetaInfo adlı internet sitesinden yayımlanan haberde WhatsApp, birden fazla cihaz üzerindne oturum açılması için düğmeye bastı. Çalışmalarını sürdüren WhatsApp, yakın zamanda bunu uygulamaya entegre edecek.

QR VE SMS İLE

WhatsApp'ın diğer cihazlarda çalışması için de QR kodu veya SMS yöntemi kullanılacak. Böylece kullanıcılar dilediği cihazda yazışmaya devam edebilecek ve hesabını kontrol edebilecek.

YENİ ÖZELLİK NE ZAMAN?

Kullanıcıların merakla beklediği yeni özellik için de tarih verildi. Yeni özelliğin Android 2.21.1.1 için WhatsApp beta sürümünde göründüğü görülüyor. Özellik, henüz mevcut olmasa da beta test aşamasında olduğunu söylemek mümkün. Android 2.21.1.1 için WhatsApp beta, 2021 için ilk güncellemesi de oluyor ve bu özelliğin yanı sıra yeni hizmet şartları kullanıcılara sunuluyor.

Beta sürümünde kullanıcılar farklı cihazlardan WhatsApp'a girebiliyor.

HER CİHAZA AYRI YETKİ

Çoklu cihaz desteği ile birlikte artık her cihaza bir yetki verilmesi bekleniyor. O cihaz üzerinden yapılan sohbetler diğer cihazdan silinemeyecek.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA