6 Belediyeye 937 Açıktan Memur Alımı Yapılacak ( Lise, Önlisans ve Lisans Zabıta Memuru Alımı ve İtfaiye Eri Alımları)

6 belediyeye itfaiye eri ve zabıta memuru unvanlarında toplam 937 açıktan memur alımı yapılacak. Siz değerli ziyaretçilerimizden gelen talepler doğrultusunda son kamu personeli alımı haberlerinden dikkat çeken ilanları daha kolay erişiminiz için derlemeye devam ediyoruz. Son günlerde art arda yayımlanan zabıta memuru ve itfaiye eri alımlarına dün yayımlanan İBB 541 itfaiye er alımı da eklenirken, toplamda 6 belediyeye 937 itfaiye eri ve zabıta memuru alınacağı kaydedildi.

6 Belediyeye 937 Açıktan Memur Alımı Yapılacak ( Lise, Önlisans ve Lisans Zabıta Memuru Alımı ve İtfaiye Eri Alımları)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi, Üsküdar Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin alımları dikkat çekiyor. İlgili alımlara dair detayları barındıran haberlere aşağıdaki bağlantıları takip ederek kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

İBB 541 İtfaiye Eri Alımı Yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne en az lise mezunlarından KPSS 60 puan şartını yerine getiren adaylardan 541 itfaiye eri alımı yapılacak. İBB resmi duyurusunda başvurularla ilgili, "Sınava girmek isteyen adaylar, 25/5/2021 – 1/6/2021 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden elektronik ortamda başvuru yaparak BAŞVURU FORMUNU imzalamak üzere indireceklerdir" denildi. Başvuru sürecine ilişkin tüm detaylar ve daha fazlasına erişim sağlamak için https://www.kamubulteni.com/turkiye/ibb-en-az-lise-mezunu-541-itfaiye-eri-alimi-yapacak-h37858.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne 171 Memur Alımı Yapılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne en az lise mezunlarından açıktan memur alımı yapılacak. İtfaiye eri ve zabıta memuru alımı için başvurular 24 Mayıs'ta başlayacak, 27 Mayıs'a kadar sürecek. Başvuru işlemlerinin şahsen yapılacağı resmi duyuruda, başvuru yapacak adayların ilgili alım için belirlenen özel ve genel şartları dikkatle incelemesi gerektiği belirtildi. Tüm detaylara göz atmak için https://www.kamubulteni.com/memur-alimi/171-itfaiye-eri-ve-zabita-memuru-aliminda-basvurular-sahsen-yapilacak-h37560.html

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne 100 Memur Alınacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne KPSS En Az 60 Puan Şartıyla 100 Memur Alımı Yapılacak. Resmi duyuruda alımla ilgili, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır." ifadelerine yer verilirken, alımların itfaiye eri kadroları için yapılacağı, başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra özel şartları ve KPSS en az 60 puan şartını da yerine getirmesi gerektiği kaydedildi. Ayrıntılı bilgilendirmeye erişim için https://www.kamubulteni.com/memur-alimi/izmir-buyuksehir-belediyesine-kpss-en-az-60-puan-sartiyla-100-h37803.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Şişli Belediyesi 50 Zabıta Memuru Alımı Yapacak

Şişli Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı başvuruları 19 Nisan'da başlayacak. İstanbul Şişli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediyeye lisans mezunlarından, B sınıfı ehliyet sahibi ya da A2 Motosiklet ehliyeti sahibi KPSS en az 70 puan şartını yerine getiren adaylardan 50 zabıta memuru alınacağı bildirilmiş, başvuruların 19 Nisan ile 7 Mayıs tarihleri arasında alınacağı vurgulandı. Tüm detaylar için https://www.kamubulteni.com/turkiye/sisli-belediyesi-zabita-memuru-alimi-basvurulari-icin-geri-sayim-h37570.html adresini ziyaret edin.

Üsküdar Belediyesi 45 Zabıta Memuru Alımı Yapacak

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı'na 45 zabıta memuru alımı için başvuru işlemleri 26 Nisan'da başlayacak, 30 Nisan'da sona erecek. Tüm Detaylar için https://www.kamubulteni.com/memur-alimi/uskudar-belediyesine-ortaogretim-onlisans-ve-lisans-mezunlarindan-h36520.html

Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne 30 Zabıta Memuru Alınacak

Gaziosmanpaşa Belediye Başkankığı'na 30 zabıta memuru alımı yapılacağına ilişkin resmi duyuru Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın resmi sayfasından yayımlandı. İlgili duyuruda, başvuru yapacak adayların KPSS en az 70 puan şartının yanı sıra diğer başvuru genel ve özel şartlarını da yerine getirmesi gerektiği vurgulandı.İlgili duyuruda, başvuru yapacak adayların KPSS en az 70 puan şartının yanı sıra diğer başvuru genel ve özel şartlarını da yerine getirmesi gerektiği vurgulandı. Başvuruların 31 Mayıs ile 4 Haziran tarihleri arasında alınacağı zabıta memuru alımıyla ilgili başvuru genel şartları özel şartları ve kontenjan dağılımının tamamına bakmak için https://www.kamubulteni.com/kamu-personeli/gaziosmanpasa-belediyesine-kadin-erkek-zabita-memuru-alimi-yapilacak-h37862.html adresini ziyaret edin.
 

Bekçi Alımı, Polis Alımı, Son Dakika İş Haberleri Mobil Cihazına Ücretsiz Gelsin İstiyorsan Ücretsiz Uygulamayı İndir. 

Android uygulaması için ==> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni

iOS için https://apps.apple.com/tr/app/kamu-b%C3%BClteni/id1413151574