4 Bin TL Maaşla 7 Belediyeye Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı-En Az Lise

7 belediye başkanlığı tarafından yayımlanan ilanlarda , en az lise mezunları arasından , kadın erkek adaylar arasından kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere yapılacak memur alımında adaylar, zabıta memuru ve itfaiye eri kadrolarında istihdam edilecek.

4 Bin TL Maaşla 7 Belediyeye Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı-En Az Lise

7 belediyeye zabıta memuru ve itfaiye eri alınıyor.

6 farklı şehirdeki 7 belediye başkanlığı, Resmi Gazete 'de , AÇSHB kamu ilan sayfası ve İŞKUR kamu memur alımları kısmından yayımladıkları ilanlarla , en az lise mezunları arasından zabıta memuru, itfaiye eri alımı yapacaklarını duyurdu. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda , belediyelere kadrolu olarak yapılan zabıta memuru ile itfaiye eri alımlarına , ilanların başvuru detaylarına ve başvuru tarihlerine yer verdik. 

İlanlar yayımlanıyor. Takip için TIKLAYIN

657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği ve Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre yapılacak kamu personeli alımında adaylar, belediyeler bünyesinde kadrolu olarak istihdam edilecek. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

a) Türk vatandaşı olmak.

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.

f) Zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak.

g) İtfaiye eri kadrosu için Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması

ALIM YAPAN BELEDİYELER, BAŞVURU TARİHLERİ VE İLAN DETAYLARI

İlanların başvuru bilgileri şu şekilde:

Bodrum Belediye Başkanlığı

Başvuru tarihleri: 12 Ekim 2020 - 16 Ekim 2020 İlan detayları için TIKLAYIN

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığ

Başvuru tarihleri: 12.10.2020 tarihinden 16.10.2020 tarihine. İlan detayları için TIKLAYIN

Düzce Belediyesi

Başvuru tarihleri: 02/11/2020 tarihinden 04/11/2020 tarihine kadar... İlan detayları için TIKLAYIN

Göynük Belediyesi

Başvuru tarihleri: 15.10.2020 ile 21.10.2020. İlan detayları için TIKLAYIN

Sarıyer Belediye Başkanlığı

Başvuru tarihleri: 2 Kasım - 06 Kasım 2020  İlan detayları için TIKLAYIN

Safranbolu Belediye Başkanlığı

Başvuru tarihleri: 02/11/2020 - 06/11/2020  İlan detayları için TIKLAYIN

Mamak Belediye Başkanlığı

30/11/2020 - 04/12/2020 İlan başvuru bilgileri için TIKLAYIN

KAMU İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN