Yüksekova Şehidinin Adı ve Memleketi Belli Oldu

Bugün Yüksekova'da şehit olan kahramanın adı ve memleketi açıklandı. Edinilen son bilgilere göre şehidin 25 yaşındaki Adanalı Uzman Çavuş Metehan İnaltekin olduğu öğrenildi.

Yüksekova Şehidinin Adı ve Memleketi Belli Oldu

Hakkari Yüksekova 'dan bugün acı haber gelmişti. Askeri araç devrilmiş ve içinde bulunan bir askerimiz şehit olmuştu. Edinilen son dakika bilgilerine göre şehidimizin adı ve memleketi belli o0ldu.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Yüksekova 'da devrilen askeri araçta şehit olan askerimizin 25 yaşındaki Adanalı Uzman Çavuş Metehan İnaltekin olduğu öğrenildi. Kahraman şehidimizin Adana'da bulunan baba ocağına kahreden haber verildi.

Yüksekova 'da bulunan Aslantaş üs bölgesine doğru gitmekte olan askeri araç, bugün sabah saat 09,30 sularında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine devrildi. Üs bölgesine yakın bir yerde devrilen asker araçta bulunan Adanalu Uzman Çavuş 25 yaşındaki İnaltekin şehit oldu. Baba ocağına verilen acı haber sonrası büyük acı yaşandı.

5 senedir uzman çavuş olarak görev yapmakta olan Metehan İnaltekin 'in annesi Bahar ile babası Salih İnaltekin, acı haberi alır almaz büyük acı yaşandı. Oğlunun şehadet haberi sonrası adeta yıkılan baba Salih İnaltekin fenalaştı ve bölgede hazır bekleyen ambulans tarafından ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

3 YILDIR HAKKARİ 'DE

Edinilen son bilgilere göre kahraman şehidimizin 3 yıldır Hakkari 'nin Yüksekova İlçesi 'nde görev yaptığı, bir kuzeninin de kendisiyle birlikte Yüksekova 'da asker olarak görevli olduğu öğrenildi. Şehidin baba evine Türk bayrağı asılırken, belediye evinin önüne taziye çadırı kurdu.

Haberi alan ailenin yakınları, akrabaları ve Adanalılar, taziye için bölgeye akın etti.

Kamubulteni.com | Ankara