Yeni Askerlik Sisteminin TBMM Genel Kurula Geleceği Tarih de Netleşiyor!

Yeni askerlik sistemi teklifi bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na sunulmuş, saat 14.00'te de TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda görüşülmeye başlanmıştı. Bayramdan önce teklifin yasalaşmasına kesin gözle bakılırken, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu beklenen açıklamayı az önce yaptı. TBMM Genel Kurulu'nun kapanışında söz alan Muhammet Emin Akbaşoğlu, önümüzdeki haftadan itibaren komisyonda görüşmelerinin sonlanması beklenen Yeni Askerlik Sisteminin haftaya

Yeni Askerlik Sisteminin TBMM Genel Kurula Geleceği Tarih de Netleşiyor!

Yeni Askerlik Sisteminin TBMM Genel Kurula Geleceği Tarih de Netleşti!

Yeni askerlik sistemi teklifi bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na sunulmuş, saat 14.00'te de TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda görüşülmeye başlanmıştı. Bayramdan önce teklifin yasalaşmasına kesin gözle bakılırken, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu beklenen açıklamayı az önce yaptı. TBMM Genel Kurulu'nun kapanışında söz alan Muhammet Emin Akbaşoğlu, önümüzdeki haftadan itibaren komisyonda görüşmelerinin sonlanması beklenen Yeni Askerlik Sisteminin haftaya genel kurula geleceğini söyledi.

Son Dakika gelişmeleri, İş haberleri ve daha fazlasını takip etmek için TIKLA ve Ücretsiz katılım talebi gönder.

Akbaşoğlu, "Sn. Başkan , değerli milletvekilleri, bu hafta hem Kapadokya hem de turizm ile ilgili teklifleri görüşüp meclisin iradesiyle bitirmiş olduk. Ben bu vesileyle tüm siyasi partilerimize ve değerli milletvekillerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah haftaya meclisimiz hem torba yasayı hem de askerlikle ilgili kanunu görüşecektir. Teşekkürlerimi sunuyorum sağolun" dedi.