Uzman Çavuşlara Kadro Talebi Hulusi Akar'a İletildi

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, uzman çavuşların kadro taleplerini Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar 'a iletti.

Uzman Çavuşlara Kadro Talebi Hulusi Akar'a İletildi

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, uzman çavuşlara kadro verilmesi için Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar 'a seslendi.

Uzman çavuşlar başta olmak üzere, sözleşmeli kamu personelleri ile taşeron ve diğer geçici personellerin haklarını savunması, personellerin kadroya alınması için tasarılar hazırlayan MHP Genel Başkanı İzzet Ulvi Yönter, uzman çavuşların kadroya alınması meselesini Hulusi Akar 'a iletti.

Twitter adresi üzerinden paylaşım yapan İzzet Ulvi Yönter, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar 'a   25 Eylül 2018 tarihli gönderdiği yazısını paylaştı ve Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde sözleşmeli olarak çalışmakta olan sözleşmeli uzman çavuşların kadroya alınmasını talep etti.

Uzman çavuşların da sık sık dile getirdiği kadro talebini dile getiren Yönter, Twitter'daki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Kahraman Uzman Çavuşlarımızın tehiri imkansız haklı ve meşru taleplerini Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar’a bir kez daha ilettim. Kahramanları mağdur olan bir milletin kaderi mağlubiyettir. Uzman Çavuşlarımıza kadro verelim, orduevlerinin kapılarını açalım..."

Kamubulteni.com  | Ankara