Şubat 2020 Askerlik Yerleri Ne Zaman Açıklanacak? İşte Sonuç Tarihi

Şubat 2020 celp döneminde binlerce genç silahaltına alınacak. Celp dönemi için başvurular 20 Aralık tarihinde sona erdi. Peki askerlik yerleri ne zaman belli olacak? İşte sonuç tarihi.

Şubat 2020 Askerlik Yerleri Ne Zaman Açıklanacak? İşte Sonuç Tarihi

Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

Milli Savunma Bakanlığı 2020 celp dönemi için başvuruları 20 Ocak 2020 tarihine kadar aldı. Başvuruların sona ermesinin ardından adayların en çok araştırdığı konu , askerlik yerlerinin ne zaman açıklanacağı konusu oldu.

Biz de Kamu Bülteni olarak bu haberimizde Şubat 2020 celp dönemi hakkında son bilgilere, sonuç açıklama tarihine yer verdik.

YEDEK SUBAY-ASTSUBAY-ER-ERBAŞ

Şubat 2020 celp döneminde alınacak yükümlüler , yedek subay , yedek astsubay ve erbaş ile er statülerinde silahaltına alınacak. İhtiyaca göre lisans mezunlarındna yedek subay, ön lisans mezunlarından yedek astsubay alınacak. Yedek subay-astsubay olmaya hak kazanamayanlar ise 6 ay askerlik yapacak. Yedek subay ve astsubaylar 12 ay askerlik hizmeti yapacak.

SONUÇ TARİHİ

Askerlik yerleri , kimlerin yedek subay astsubay ve erbaş olmaya hak kazandığı duyurusu 24 Ocak 2020 tarihinde belli olacak. Sonuç duyurusu geldiği anda haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

NE ZAMAN SİLAHALTINA ALINACAKLAR?

SEÇİM VE SINIFLANDIRMA SONUCUNDA;

YEDEK SUBAY ADAYLARI İLE YEDEK ASTSUBAY ADAYLARI 30 OCAK 2020 TARİHİNDE, ER/ERBAŞ STATÜSÜNE AYRILANLARDAN OCAK CELP VE SEVK DÖNEMİNE TABİ OLANLAR 30 OCAK 2020 TARİHİNDE, ŞUBAT CELP VE SEVK DÖNEMİNE TABİ OLANLAR 26 ŞUBAT 2020 TARİHİNDE, MART CELP VE SEVK DÖNEMİNE TABİ OLANLAR İSE 19 MART 2020 TARİHİNDE TERTİP EDİLDİKLERİ BİRLİKLERE SEVK EDİLECEKLERDİR

 Askerlik yerleriin açıklanmasını bekleyenler bu sayfada >> >> TIKLA KATIL