PERTEM'de Yayımlandı: Astsubay ve Sözleşmeli Er Alımı İçin Karar

Son dakika : MSB PERTEM 'den yayımlanan duyuruda 2019 yılı astsubay alımı ile 2020 yılı sözleşmeli er alımı süreçlerinin ertelendiğine yer verildi.

PERTEM'de Yayımlandı: Astsubay ve Sözleşmeli Er Alımı İçin Karar

Son dakika : MSB 'den sözleşmeli er ve astsubay temini duyurusu.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2019 yılı astsubay alımı ile 2020 yılı sözleşmeli er alımı başvuru sonrası sürecin ertelendiğine yer verildi. 

SÖZLEŞMELİ ER TEMİN DUYURUSU

-    Milli Savunma Bakanlığının (MSB) 2020 yılında Kara Kuvvetleri Komutanlığı (K.K.K.lığı) adına yapacağı sözleşmeli er temini faaliyetleri kapsamında; başvuru yapan adayların ikinci seçim aşamaları (kayıt kabul, fiziki değerlendirme, fiziki yeterlilik testi ve mülakat) Corona Virüs Salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir.

-    İkinci seçim aşamalarının icra edileceği tarihler, faaliyetlerin başlangıcının 15 gün öncesinden duyurulacaktır."

ASTSUBAY TEMİNİ DUYURUSU

Milli Savunma Bakanlığının (MSB) 2019 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri adına yapacağı dış kaynaktan muvazzaf astsubay temini faaliyetleri kapsamında; seçim aşamalarında başarılı olan adayların sınıflandırma ve yerleştirme işlemleri Corona Virüs Salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Sınıflandırma ve yerleştirme faaliyetine ilişkin tarihler bilahare duyurulacaktır. 

Asker olmak isteyenler bu adreste: Bilgi alış verişi için TIKLAYIN