MSB ASAL Yedek Subay Astsubay Alımı ve Bedelli Askerlik

Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı açıklamasında yedek subay astsubay ve bedelli askerlik için son gün uyarısı yapıldı. İşte detaylar ve başvuru bilgileri.

MSB ASAL Yedek Subay Astsubay Alımı ve Bedelli Askerlik

Yedek subay , astsubay alımında son başvuru 31 Temmuz 2019.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada yeden subay/astsubay erbaş ve er başvurusu yapack adayların 31 Temmuz 'a kadar müracaatını yapması istendi.

YEDEK SUBAY ASTSUBAY DUYURUSU

Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yedek subay astsubay temini hakkında şu ifadelere yer verildi:

  • 2019’da silahaltına alınmak isteyenlerden yoklaması olmayanlar 16-31 Temmuz 2019 (dahil) tarihleri arasında e-Devlet veya askerlik şubesinden yoklamalarını yaptıracak ve bedelli askerlik, yedek subay, yedek astsubay ve erbaş/er tercihlerini yapacaktır.
  • 2019’da sevke tabi olup yoklaması bulunanlar 16 Temmuz-31 Ağustos 2019 (dahil) tarihleri arasında e-Devlet veya askerlik şubesinden bedelli askerlik, yedek subay, yedek astsubay ve erbaş/er tercihlerini yapacaktır.
  • İki veya üç yıllık meslek yüksek okulu mezunu yoklama kaçaklarından yedek astsubay olmak isteyenler, 31 Temmuz 2019’a (dahil) kadar yoklamalarını yaptıracaktır. ç. Yedek subay ve yedek astsubay olarak seçilmeyen yükümlüler askerlik hizmetini erbaş/er olarak yerine getirecektir.

BEDELLİ ASKERLİKTE DE SON BAŞVURU 31 TEMMUZ

MSB ASAL tarafından yayımlanan duyuruda bedelli askerlik başvurularının da 31 Temmuz 'a kadar alındığına yer verildi. Bedelli başvurusu yapan adaylar için kura Ocak 2020 'de çekilecek. Kurada adı çıkan adaylar bedelli ücreti olan 33 bin 230 TL 'yi yatıracak ve Mart 2020 'den sonra silahaltına alınacak. 

MSB ASAL DUYURUSU

Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi duyuru şu şekilde;

Yedek subay astsubay adayları ile bilgi alış verişi için  TIKLA

YENİ İLAN GELDİĞİ ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN....

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN