Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 134 Personel Memur Alımı Sonuçları Açıklandı mı?

Milli Savunma bakanlığı 134 kamu personeli alımı başvuru sonuçları için bekleyiş devam ediyor. Peki sonuçlar açıklandı mı? KPSS taban puanı kaça kadar düşer? İşte detaylar.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 134 Personel Memur Alımı Sonuçları Açıklandı mı?

MSB memur alımı sonuçları açıklandı mı?

Milli Savunma Bakanlığı, kuvvet komutanlıkları, MSÜ ve Harita Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere 134 kamu personeli alımı yapılacağı bildirilmişti. Aralık 2020 'de yayımlanan ilana başvurular 31 Ocak 2021 tarihine kadar alınmış ve on binlerce aday MSB memur alımına başvurusunu yapmıştı. 

İlanın başvurusunun sona ermesinden sonra başvuru yapan adaylar, sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. 

KPSS PUAN SINIRI YOKTU

İlana başvuru yapacak adaylarda KPSS puan sınırı aranmıyordu. KPSS 'den geçerli bir puan alan her aday, en az lise mezunları arasından yapılan memur alımına başvurusunu yapabiliyordu. İlanda hem KPSS sınırı olmaması, hem en az lise mezunlarından alım yapılması, hem de gençlerin MSB'de çalışmak istemesi nedeniyle on binlerce kişi ilana başvuru yaptı.

SONUÇLAR AÇIKLANDI MI?

MSB memur alımı başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Geçen sene yapılan alımlara baktığımızda sonuçların bu ay açıklanmasına zor gözüyle bakılıyor. Geçen sene sonuçlar başvurular bittikten 2-3 ay sonra açıklanmıştı. Sonuç duyurusu geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN