KKK Emir Yayımladı: Uzman Onbaşı ve Erbaşlar Dikkat

KKK 'dan bir emir yayımlandı. Tüm birliklere gönderilen emirde, uzman erbaşların sağlık kuruluna alınması ve komando olamaz kararı verilenlerin sözleşmelerinin feshedileceğine yer verildi. İşte detaylar.

KKK Emir Yayımladı: Uzman Onbaşı ve Erbaşlar Dikkat

KKK 'dan uzman erbaş yazısı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından birliklere bir emir gönderildi. Gönderilen emirde Kara Kuvvetleri Komutanlığı , uzman erbaşların sağlık aşamasında değişiklik yapıldığı bildirildi. Buna göre heyet tarafından verilen kararda komando olamaz teşhisi konulan uzman erbaşların meslekten atılacağına yer verildi.  

Yapılan açıklamada uzman erbaşların Şubat ayının ilk gününe kadar muayeneleri yapılacak. Yapılacak muayenelerde uzman erbaşların durumuna bakılacak. 

Yapılacak muayeneler sonrası hakkında komando olamaz kararı verilen uzman erbaşların sözleşmeleri feshedilecek ve TSK 'dan atılacaklar. 

Peki sizce bu doğru mu? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

UZMAN ERBAŞ ADAYLARI İLE BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN TIKLA KATIL

YOĞUN İTİRAZ

Sosyal medya üzerindne paylaşım yapan uzman erbaşlar bu duruma tepki gösterdi. İşteo tepkilerden bazıları.

"#Tsk  da görev yapan ve yapmakta olan Komando Uzman Çavuşların geçirdiği ciddi psikolojik rahatsızlığı, meslek hastalığı veya vücuden sağlık sorunları yüzünden Komando olamaz raporu aldığı için meslekten ihraç emrini geri çekmesini istiyoruz

Geçmişe dönük çıkarılan emirle uzman Çavuşlar’ın verilen hakları geri alınıyor. Geçmişte komando olamaz raporu almış olan uzman Çavuşlar’ın sözleşmeleri fesh ediliyor. Sesimiz olun geriye dönük çıkan emir yasal değildir 

Tsk da görev yapan ve yapmakta olan Komando Uzman Çavuşların geçirdiği ciddi psikolojik rahatsızlığı, meslek hastalığı veya vücuden sağlık sorunları yüzünden Komando olamaz raporu aldığı için meslekten ihraç emrini geri çekmesini istiyoruz

#Tsk  da görev yapan ve yapmakta olan Komando Uzman Çavuşların geçirdiği ciddi psikolojik rahatsızlığı, meslek hastalığı veya vücuden sağlık sorunları yüzünden Komando olamaz raporu aldığı için meslekten ihraç emrini geri çekmesini istiyoruz 

Bir #uzmançavuş düşünün ki afrin elbab hakkarı Şemdinli ve sayamadığımız daha bir çok yere giriyor fakat rahatsızlanınca aldığı komando olamaz raporu sonucu geçmişe dönük çıkarılan emirle sözleşmesi fesh ediliyor. 

Tsk da görev yapan ve yapmakta olan Komando UzmanÇavuşların geçirdiği ciddi psikolojik rahatsızlığı,meslek hastalığı veya vücuden sağlık sorunları yüzünden Komando olamaz raporu aldığı için meslekten ihraç emrini geri çekmesini istiyoruz"

KKK uzman onbaşı alımında son durum için TIKLAYIN

UZMAN ERBAŞ VE ONBAŞI HABERLERİ İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN