Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlılarına İlkokul Mezunu Uzman Erbaş Alımına Yoğun İlgi

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarına en az ilkokul mezunu 27 yaşını aşmamış uzman erbaş alımı gerçekleştirilecek.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlılarına İlkokul Mezunu Uzman Erbaş Alımına Yoğun İlgi

İçişleri Bakanlığı, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıkları ile Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfalarından yapılan duyuruda ön başvuru işlemlerinin www.jandarma.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirileceği belirtilmiş, bunun haricinda posta yoluyla ya da şahsen başvuruların kabul edilmeyeceği belirtilmişti. Uzman erbaş alımı için 8 Kasım'da başlayan ön başvuru süreci 29 Kasım'da sona erecek. Aşçı, Beyaz Eşya Tamircisi, Elektrikçi, Oto Tamircisi, Sıhhi Tesisatçı, Terzi, Berber, Kaloriferci, Kasap, Silah Tamircisi, Oto Boyacısı, Döşemeci pozisyonları için alım gerçekleştirilecek. 

MSÜ Askeri Öğrenci Sınav Takvmi Netleşti 

Milli Savunma Üniversitesi'nin gelecek eğitim öğretim yılında eğitime alacağı subay ve astsubay adayı öğrencilerin belirlenmesi amacıyla ÖSYM tarafından düzenlenecek MSÜ sınavları için de tarih netleşti. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından bugün yapılan duyuruda 2019 MSÜ'nün 7 Nisan'da gerçekleştirileceği, ilgili sınava başvuruların 5 Şubat ile 27 Şubat tarihlerinde ais.osym.gov.tr adresinden yapılacağı belirtildi.

Askeri Personel Alımları, Özel Sektör İş Fırsatları ve daha fazlasını takip etmek için Türkiye'nin benzersiz ve lider memur adayı sitesi kamu bülteni'nin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.