Alanyalı 98/1 Tertip Topçu Er Yusuf Önder Patlamada Şehit Oldu

Hakkari Şemdinli 'de önceki gün meydana gelen patlamada Alanyalı Topçu Er 22 yaşındaki Yusuf Önder şehit oldu. Şehidimizin acı haberi evine ulaştı.

Alanyalı 98/1 Tertip Topçu Er Yusuf Önder Patlamada Şehit Oldu

Hakkari 'de meydana gelen patlama sonucu Antalyalı Yusuf Önder şehit oldu.

Hakkari 'ye bağlı Şemdinli İlçesi 'nde önceki gün akşam saatlerinde bir patlama meydana geldi. Mühimmatta meydana gelen patlama sonucu 7 askerimiz şehit olurken 25 askerimiz de yaralandı. Şehitlerimizden biri 22 yaşındakki Antalya Alanyalı Topçu Er Yusuf Önder oldu. Şehidin acı haberi Alanya 'da oturmakta olan ailesine ulaştıu.

22 yaşındaki Topçu Er Yusuf Önder 'in Alanya'ya bağlı Kadıpaşa Mahallesi İkizler Sokak 'ta oturmakta olan ailesine acı haber yetkililer tarafından verildi.

1998/1 tertip olarak askere alınan Yusuf Önder'in annesi Sevcan Önder ile babası Sunay Önder 'e şehadet haberini askeri yetkililer evine giderek verdi. Sağlık ekipleri de bölgede hazır bulundu. Şehidin ailesinin oturduğu eve Türk bayrağı asılırken, evin önüne taziye çadırı kuruldu. 112 ekipleri şehidin evinde hazır bekletilirken, haberi duyan yakınları ve komşuları da taziye için eve akın etti.

Şehit Yusuf Önder 'in ailesinin iki çocuğundan küçüğü olduğu ve aslen Bursalı olan ailesiyle Alanya'da ikamet ettiği öğrenildi.  Bekar olduğu öğrenilen Yusuf Önder'in anne ve babasının ilçede hediyelik eşya dükkanı işlettiği kaydedildi.

Diğer şehitlerimizin isimleri ve memleketleri için TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara