AK Partili Vekilden Son Dakika! Yeni Askerlik Sistemi Paylaşımı : Bayramdan Sonraya Ertelemeye Çalışıyorlar

Yeni askerlik sistemi tartışmaları TBMM'de de sürüyor. AK Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, CHP'li milletvekillerinin 'Yeni askerlik sistemi'nin bayramdan sonraya kalması için çaba sarf ettiğini söyledi.

AK Partili Vekilden Son Dakika! Yeni Askerlik Sistemi Paylaşımı : Bayramdan Sonraya Ertelemeye Çalışıyorlar

AK Parti Osmaniye Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu üyesi İsmail Kaya, CHP tarafından TBMM Genel Kurulu'nda Yeni askerlik sisteminin oylanmasının engellenmeye çalışıldığını söyledi.

Bir önceki gün de sık sık 'yoklama talebi' yapılarak çalışmaların engellendiğini söyleyen İsmail Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TBMM'den bir video paylaşarak, "Sol taraf Chp sıraları... her fırsatta yoklama isteyerek, kendileri de yoklamaya katılmıyorlar. Şu çok net bir şekilde bilinsin... milletimizin faydasına olacak işlerde de her türlü engelleme çabaları devam ediyor.. Dün yaptıkları gibi meclis çalışmalarını aksatarak askerlik yasasının Bayram sonrasına kalması için ellerinden geleni yapıyorlar... Biz burdayız çalışmalar devam ediyor..." yorumunda bulundu.

AK Partili Mustafa Esgin ise , Yeni Askerlik yasasının bayrama kadar çıkarma gayretlerine rağmen CHP'li milletvekillerinin genel kurula gelmediğini ve bunu engellemeye çalıştıklarını söyledi. Esgin, "#AKParti Milletvekilleri olarak, Milletimizin talebi olan #YeniAskerlikYasası'nı bayrama kadar çıkarma gayretimize karşın #TBMM'de olmalarına rağmen Meclis Genel Kuruluna gelmeyen ve yasanın çıkmasını engellemeye çalışan #CHP'yi kınıyor ve Aziz Milletimizin takdirine bırakıyoruz." ifadelerini kullandı.