Üniversitelere Binlerce Yeni Personel Alınacak

YÖK tarafından geçtiğimiz yıl açıklanan akademik personel alımlarına ilişkin süreç devam ediyor. Üniversitelere binlerce yeni akademik personel alımı yapılacak.

Üniversitelere Binlerce Yeni Personel Alınacak

Bir çok üniversite akademik personel ihtiyacının karşılanması amacıyla ilana çıkmış duurmda. Devlet Personel Başkanlığı, Resmi Gazete ve Üniversitelerin resmi internet siteleri vasıtasıyla yayımlanan ilanlara her geçen gün yenileri ekleniyor.

BUGÜN DE AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANLARI YAYIMLANMIŞTI!

Son olarak Yalova Üniversitesi'nin 23, Bursa Teknik Üniversitesi'nin 17 Akademik Personel alımı gerçekleştireceği açıklanmıştı. 4 Ekim 2018 tarihinde de 4 üniversite (Marmara Üniversitesi 12 , Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi 5 , Selçuk Üniversitesi 9 , Sinop Üniversitesi 7 ) akademik personel alımı yapacağını açıklamıştı. Akademik Personel alımlarıyla ilgili başvuru şartları, başvuru tarihleri ve diğer detaylar üniversitelerin resmi internet sitelerinden, DPB'den ve Resmi Gazete'den takip edilebiliyor.

HANGİ ÜNİVERSİTELER AKADEMİK PERSONEL ALIMI YAPIYOR?

Yeni ilanların yayımlanmayı sürdüreceğini belirten yetkililer, 2018 yılı içerisinde üniversitelere yeni binlerce akademik personel alımı yapılacağını belirtiyor.

An itibariyle yayımlanan ve başvuru süreci devam eden akademik personel alımları aşağıdaki gibi : 


Kamudaki son dakika gelişmeleri, Akademik personel haberleri, gündemdeki diğer konular ve daha fazlasını yakından takip etmek için Türkiye'nin en büyük memur adayı sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA