ING - Garanti BBVA - Deniz - Ziraat - Halkbank ve  Vakıfbank Mesai Saatleri Değişti mi? Banka Açılış Kapanış ÇalışmaSaatleri

Bankalar mesai saati değişikliklerini açıklamaya başladı. Peki ING Bank , Garanti BBVA, Denizbank, Ziraat Bankası, Halkbank ve  Vakıfbank 'ın mesai saatleri değişti mi? Bankalar saat kaçta açılacak kaçta kapanacak? İşte detaylar.

ING - Garanti BBVA - Deniz - Ziraat - Halkbank ve  Vakıfbank Mesai Saatleri Değişti mi? Banka Açılış Kapanış  ÇalışmaSaatleri

ING, Garanti , TEB, Deniz, Ziraat , Halk ve Vakıf Bankası mesai saatleri değişti mi?

TBB önemli bir karara imza attı. Alınan kararda bankalara tavsiye niyeliğinde , 12.00 ile 17.00 arasında çalışılması iletildi. Bu karar sonrası bazı bankalar, çalışma saatlerini değiştirirken bazı bankalar henüz kararını yayımlamadı. 

Bazı bankalar ise henüz çalışma saatlerinin değişip değişmediğini açıklamadı. 

TBB KARARI

Türkiye Bankalar Birliği tarafından alınan karar "Toplum sağlığının korunması için Hükümetin, TC Sağlık Bakanlığı’nın ve Dünya Sağlık Örgütü’nün talimatları ve açıklamaları çerçevesinde, müşterilerin bankacılık işlemlerini sağlıklı olarak ve aksamadan sürdürebilmelerini teminen  gerekli önlemler uygulanmaktadır." ifadeleri ile yayımlandı ve mesai saatlerinde yapılması tavsiye edilen değişiklik şu şekilde verildi:

"Müşterilere doğrudan hizmet veren şubeler ve hizmet birimlerinin çalışma saatleri ile müşteri kabul saatleri 12:00-17:00 olarak belirlenmiştir. İsteyen bankalar, çalışma ve müşteri kabul saatlerini esnek olarak belirleyebilecektir, bankalar, şubelerin ve hizmet birimlerinin çalışma ve müşteri kabul saatleri hakkında müşterini bilgilendireceklerdir,"

ING, Garanti , TEB, Deniz, Ziraat , Halk ve Vakıf Bankası Mesai Saatleri Değişti mi?

ING Bank , Garanti BBVA, Denizbank, Ziraat Bankası, Halkbank ve  Vakıfbank , mesai saati değişikliği ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Açıklamanın önümüzdeki saatlerde yapılması bekleniyor. 

Peki sizce bankaların mesai saatleri değişmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

BANKA MESAİ SAATİ AÇIKLAMASI GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN