İKM-Katip-Mübaşir Sözlü Mülakat Sonuç Sayfası (Adalet Bakanlığı-CTE)

Adalet Bakanlığı ile CTE kamu personeli alımı yapıyor. 15 bine yakın yapılan kamu personeli alımında sözlü mülakat sonuçları bekleniyor.

İKM-Katip-Mübaşir Sözlü Mülakat Sonuç Sayfası (Adalet Bakanlığı-CTE)

Adalet Bakanlığı ve CTE kamu personeli alımı sözlü mülakat sonuçları.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanda Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 15 bine yakın kamu personeli alımı yapılıyor. İnfaz Koruma Memuru, Zabıt Katibi, İcra Katibi, Mübaşir, hizmetli, destek personeli ve diğer kadrolara yapılan kamu personeli alımı için Eylül ayında sözlü mülakatlar yapıldı.

Eylül ayında sözlü mülakatların yapılmasının ardından adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını ve sonuçları hangi sayfadan öğrenebileceklerini araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak sözlü mülakat sonuçları ile ilgili detaylara haberimizde yer verdik.

ALIM YAPILAN KADROLAR

Adalet Bakanlığı ve CTE tarafından yayımlanan ilanlarda aşağıdaki kadrolara kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi:

"6.681  infaz ve koruma memuru,  49 büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi),  223 diğer sağlık personeli (sağlık memuru),   185   teknisyen,  266  destek personeli (şoför),  42  destek personeli (aşçı),  21 destek personeli (kaloriferci), 4771 sözleşmeli zabıt kâtibi, 527 sözleşmeli mübaşir, 27 sözleşmeli şoför,  99 sözleşmeli teknisyen ve 69 sözleşmeli aşçı, 1344 İcra katibi, 10 avukat, 20 diğer teknik hizmet personeli (istatistikçi), 30 destek personeli (şoför), 40 destek personeli (hizmetli), aile, çocuk ve çocuk ağır ceza mahkemelerinde çalıştırılmak üzere 50 psikolog ve 50 sosyal çalışmacı alımı."

SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI

 Adalet Bakanlığı ile CTE kamu personeli alımı sözlü mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih belli değil. 2017 yılında yapılan kamu personeli alımında sözlü sonuçlar 3 ay sonra açıklanmıştı. Ancak bu seferki alımda sürecin bu kadar uzatılmaması bekleniyor. Bakan Gül yaptığı açıklamada alınacak bu personellerin yıl sonuna kadar iş başı yapılacağını söylemişti. Bu nedenle sonuçların önceki alımdaki gibi geç açıklanmaması bekleniyor.

SONUÇ SAYFASI

Sözlü mülakat sonuçları Adliyelerin resmi internet sayfasında duyurulacak. Sonuçlara başvuru yaptığınız adliyenin resmi internet sayfasından göz atabilirsiniz.

Öte yandan sonuçlar açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki platformlardan indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER