CTE Yeni Cezaevlerine Kurum İçinden İnfaz Koruma Memuru Alımı Yapıyor

CTE yayımladığı duyuruda yeni açılacak cezaevlerine İKM alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 18 Ekim 'e kadar devam edecek.

CTE Yeni Cezaevlerine Kurum İçinden İnfaz Koruma Memuru Alımı Yapıyor

CTE 'den bir açıklama geldi.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruda yeni açılacak cezaevlerine infaz koruma memuru alımı yapılacağına yer verildi. Söz konusu duyuruda alımların kurum içi nakil ile yapılacağına yer verildi.

CTE bünyesinde infaz koruma memuru iken yeni açılacak cezaevlerinin bulunduğu il ile ilçelere gitmek isteyenler için başvuruların alınacağına yer verildi. 

ALIM YAPILACAK CEZAEVLERİ

CTE tarafından yapılan açıklamada alım yapılacak yeni cezaevleri şu şekilde verildi: İskilip (Çorum) Açık, İslahiye (Gaziantep) T Tipi Kapalı ve Açık, Türkoğlu (Kahramanmaraş) 2 Nolu L Tipi Kapalı ile Yalvaç (Isparta) T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları.

BAŞVURU ŞARTLARI

  • Sözleşmeli ve kadrolu personelin (aday memur olup olmadığına bakılmaksızın) 31 Aralık 2018 tarihi itibariyle görev yapılan adalet komisyonu yetki alanı içerisinde 1 yıllık hizmet süresini doldurmuş olması gerekmektedir. (sözleşmeli pozisyonda geçen süreler hesaba katılacak, askerlik, açıkta ve aylıksız izinde geçirilen süreler ile hastalık raporlarının 3 aydan fazlası hesaba katılmayacaktır.) 
  • Görevde yükselme ve unvan değişikliği suretiyle atananlar ile bölge esasına göre atananlar 2 (iki) yıllık hizmet sürelerini doldurmamışlar ise bu kapsamda başvuru yapamayacaklardır.
  • Adalet Bakanlığı Memur, Sınav ve Atama Yönetmeliğinin 33'üncü maddesi gereğince, bölge esasına göre zorunlu atamaya tabi olan infaz ve koruma başmemurlarının, "Kendisinin nüfusa kayıtlı olduğu il ve bu ile bağlı ilçelere, nüfusa kayıtlı olmamakla birlikte en az onbeş yıl müddetle devamlı olarak ikamet ettikleri veya hizmetini olumsuz yönde etkileyecek maddi ilişkisinin bulunduğu il veya ilçenin bağlı olduğu il veya ilçelerine atanamazlar. Ancak nüfusa kayıtlı olduğu ilçe hariç olmak üzere toplam nüfusu bir milyonu aşan yerler bu hükmün dışındadır." hükmü gereğince tercihlerini bu yerlerin dışında yapmaları gerekmektedir.
  • Hizmet gereği atananlardan talepte bulunacakların 31 Aralık 2018 tarihi itibariyle atandığı yerde göreve başladığı tarihten itibaren en az üç yıl görev yapmış olmaları gerekmektedir. (önceki görev yerinin bağlı olduğu merkez ve mülhakatına atanmak isteyenlerde sekiz yıllık çalışma süresinin tamamlanması gerekmektedir.)
  • Son görev yerindeki eylemi ile ilgili olarak, son iki yıl içerisinde uyarma veya kınama dışında herhangi bir disiplin cezası almamış olmak (hizmet gereği atananlarda uyarma cezası dışında ceza almamış olmak).

BAŞVURU

İKM alımında başvurular UYAP sistemi üzerinden yapılacak. CTE bünyesinde İKM olan ve açılacak yukarıdaki cezaevlerine gitmek isteyenler 18 Ekim tarihine kadar başvurusunu UYAP'tan bildirin.

AÇIKTAN İKM ALIMI NE ZAMAN?

KPSS ile İKM alımları 2019 'da yapılacak. Nisan-Mayıs gibi ilanın yayımlanması bekleniyor. İlan yayımlandığı anda bildiril alarak haberdar olmak için;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara