Bursa Adliyesi Personel Alımı Mülakat Sonuçları Açıklandı

Bursa Adliyesi sözleşmeli kamu personeli alımı sözlü mülakat sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlar ve diğer detaylar haberimizde.

Bursa Adliyesi Personel Alımı Mülakat Sonuçları Açıklandı

Bursa Adliyesi sözleşmeli personel alımı mülakat sonuçları açıklandı.

Bursa Adliyesi tarafından yapılan son açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün 18/05/2018 tarihli, 5.493 Sözleşmeli Personel Alım ilanı ile Bursa Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonumuza verilen sözleşmeli personel istihdamı gereğince;

Bursa Adli Yargı Adalet Komisyonu için; Sözleşmeli Zabıt Kâtipliği için 132, Bursa Sözleşmeli Mübaşir için 25, Bursa Sözleşmeli Bilgisayar Teknisyenliği için 1, Sözleşmeli Elektrik Teknisyenliği için 2, Sözleşmeli Sıhhi Tesisat Teknisyenliği için 2, Sözleşmeli Makine Teknisyenliği için 1, Sözleşmeli Klima Teknisyenliği için 1, Sözleşmeli Aşçılık için 1, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Komisyonu için; Sözleşmeli Zabıt Kâtipliği için 18, Sözleşmeli Şoförlük için 1, Sözleşmeli Bilgisayar Teknisyenliği için 1, Sözleşmeli Elektrik Teknisyenliği için 1, Sözleşmeli Sıhhi Tesisat Teknisyenliği için 1, Sözleşmeli Klima Teknisyenliği için 1, İnegöl Adli Yargı Adalet Komisyonu için; Sözleşmeli Zabıt Kâtipliği için 13, Sözleşmeli Mübaşirlik için 1, Sözleşmeli Şoförlük için 1, sözleşmeli personel alımı için sınav izni verilmiş olup, 10/09/2018-20/09/2018 tarihleri arasında sözlü sınavları tamamlanmıştır. 

Sonuç sorgulama ve kazananlardan istenen evraklar için TIKLAYIN

Başarılı olan asil adayların istenilen evrakları eksiksiz bir şekilde tamamlayarak en geç 11 Aralık 2018 Salı günü mesai bitimine kadar Bursa Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığımıza bizzat teslim etmeleri veya APS ile Bursa Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığımızda olacak şekilde göndermeleri gerekmektedir.

Adaylardan istenilen belgeleri 15 gün içerisinde teslim etmeyen ya da aranılan şartları taşımadığı anlaşılanların sözleşmeleri iptal edilecek ve yerlerine puan sıralamasına göre yedek adayların yerleştirme işlemi yapılacaktır.

Diğer adliyelerin sonuçları açıklandığı anda bildirim almak, yeni personel alım ilanı yayımlandığı anda haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN