Bir Adliye Daha CTE İKM-Personel Mülakat Sonuçlarını Açıkladı

Bir adliye daha CTE infaz koruma memuru ve diğer kadrolara memur alımı mülakat sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlarda atamaya hak kazanan adayların belirlendiğine yer verildi.

Bir Adliye Daha CTE İKM-Personel Mülakat Sonuçlarını Açıkladı

Niğde Adliyesi tarfından açıklama yapıldı ve memur alımı mülakat sonuçları açıklandı.

Adalet Bakanlığı ve CTE kamu personeli alımında sözlü mülakat sonuçları ve nihai listeler açıklanmaya başladı. 1 Kasım günü yapılan açıklamada Niğde Adliyesi 'nin mülakat sonuçlarının açıklandığına yer verildi. 

Adliyeden yapılan açıklama şu şekilde;

Niğde Adliyesi Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memuru, Metal Teknisyeni, Süt İşleme Teknisyeni, Et İşleme (Kasap) Teknisyeni, Şoför, Aşçı sınavlarını kazananlara ait nihai başarı listeleri aşağıdadır.

İnfaz ve Koruma Memuru Listesi

Metal Teknisyeni Listesi

Süt İşleme Teknisyeni Listesi

Et İşleme (Kasap) Teknisyeni Listesi

Şoför Listesi

Aşçı Listesi

Başarılı olan adayların : 

1- 2 Adet biyometrik fotoğraf.

2- Başvuru esnasında verilen evrak asılları (diploma, sertifika,)

3- Mal bildirimi.

4- Aile nüfus kayıt örneği. (e-devlet üzerinden alınabilir.)

5- Sabıka kaydı (evli olan bayanlar, kızlık soyadı ve evlendikten sonrası soyadları ile ayrı ayrı olmak üzere) (e-devlet üzerinden alınabilir.)

6- Sağlık beyanı.

7- Askerlik durum belgesi (erkek adaylar için)

8- Başka kurum ve kuruluşlara karşı mecburi hizmetle yükümlü olmadığına dair belge.

9- Nüfus cüzdan aslı (fotokopisi ile birlikte)

 10- Sağlık Kurulu Raporu, Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacaktır, tam teşekküllü hastane olmaz ise rapor kabul edilmeyecektir raporda şu ibare yazılmalıdır “Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel özürlü olmadığını, dış görünüş itibariyle şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, çehrede sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmadığına dair sağlık kurulu raporudur.” Ayrıca özel hastaneden veya sağlık ocağından sağlık raporu çıkarılmayacaktır.)

NOT : Asilden kazananların yukarıda yazılı belgeleri en geç 09 KASIM 2018 günü mesai bitimine kadar Niğde Adalet Komisyonu Başkanlığımıza şahsen yada posta ile teslim etmeleri gerekmektir.

Diğer adliyelerin sonuçları açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara