Ankara Batı Adliyesi Katip, Mübaşir ve Teknisyen Mülakat Sonuçları Açıklandı

Ankara Batı Adliyesi katip, mübaşir ve teknisyen alımı sözlü mülakat sonuçları açıklandı. Açıklama ve sonuç sorgulama sayfası haberimizde.

Ankara Batı Adliyesi Katip, Mübaşir ve Teknisyen Mülakat Sonuçları Açıklandı

Ankara Batı Adliyesi personel alımı mülakat sonuçları açıklandı.

Batı Adliyesi resmi internet sayfasından yayımlanan duyuruda, geçtiğimiz Eylül ayında yapılan sözlü mülakatların sonuçlarının açıklandığına yer verildi. Söz konusu duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 18/05/2018 tarihli ilanı ile gereğince; Ankara Batı Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığımıza verilen sınav izni ile 10/09/2018 tarihinde başlayan sözlü sınavlar neticesinde Başkanlığımızca oluşturulan nihai sonuçları Türkiye Cumhuriyet Kimlik Numarası girişi ile aşağıda belirtilen linkten yayınlanmıştır.

Nihai Sonuca göre başarılı olan adaylardan;

Göreve başlama tarihleri henüz belli olmayıp ilgililere kazanmış oldukları Komisyon Başkanlıklarınca ulaşılabilmesi için sınavı kazanan ve yedek adayların telefon numaralarında değişiklik olması halinde Komisyon Başkanlığı'mıza 5 iş günü içerisinde dilekçe ile şahsen veya bulundukları Cumhuriyet Başsavcılıkları aracılığı ile ulaştırmaları gerekmektedir.

BU İLAN TEBLİĞ NİTELİĞİNDE OLUP, ADAYLARA AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

Sonuç sorgulama sayfası için TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA