Adalet Bakanlığı Personel Alımı Sınavları için Geç Başvurular 20 Kasım'da

Adalet Bakanlığı'na 1600 yeni personel alımı için vaktinde başvuru yapamayan adaylar 20 Kasım'da ÖSYM üzerinden Geç Başvuru yaparak başvurularını tamamlayabilirler.

Adalet Bakanlığı Personel Alımı Sınavları için Geç Başvurular 20 Kasım'da

Adalet Bakanlığı'nın 1600 Hakim ve Savcı alımı için başvuru işlemlerini 1-8 Kasım tarihleri arasında gerçekleştiremeyen adaylara bir fırsat daha. ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek Adalet Bakanlığı sınavları için geç başvurular 20 Kasım'da yapılacak.

ADALET BAKANLIĞI SINAVI GEÇ BAŞVURULARI ÖSYM'NİN RESMİ İNTERNET SAYFASINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Adaylar başvurularını ÖSYM'nin resmi internet sayfası üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilecek. Adalet Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından ve çeşitli basın yayın organları aracılığıyla geçtiğimiz haftalarda yapılan resmi duyuruda Bakanlığı'n hakim ve savcı ihtiyacını karşılama amacıyla personel alımı yapacağı bildirilmişti.

1600 HAKİM VE SAVCI ALIMI KONTENJAN DAĞILIMI

Adalet Bakanlığı sınavları sonucuna göre 1600 kişinin Bakanlık bünyesine alınacağı bunların 1000'inin adli yargı hakim ve savcı adayı, 500'ünün avukatlık mesleğinden hakim ve savcı adayı, 100'ünün idari yargı hakim adayı olacağı belirtilmişti. Adalet Bakanlığı Sınavları 29 Aralık 2018 tarihinde Ankara'da yapılacak. İlgili alıma dair sınav sonuç duyurusu ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden ilan edilecek. Sınava ilişkin tüm detayları takip etmek, daha fazla kamu personeli alımı haberlerinden anında haberdar olmak için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.