Adalet Bakanlığı 400 İcra Müdür Yardımcısı Alım İlanı Yayımlandı

Son dakika haberi: Adalet Bakanlığı, 400 icra müdür yardımcısı alımı için ilan yayımladı. Yazılı ve sözlü sınav ile yapılacak alımın detayları haberimizde.

Adalet Bakanlığı 400 İcra Müdür Yardımcısı Alım İlanı Yayımlandı

Son dakika haberi: Adalet Bakanlığı personel alım ilanı yayımladı.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında beklenen ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda , İcra katipleri arasından 400 icra müdür yardımcısı alımı yapılacağına yer verildi. Yapılan açıklamada söz konusu alım için yazılı ve sözlü sınav aşamalarının yapılacağına yer verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 4 Mayıs günü yapılacak sınav, Ankara 'da gerçekleştirilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir:

  • İcra Müdür ve Yardımcıları ile İcra Kâtiplerinin Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 3 üncü maddesinin ikinci fıkrasında belirtilen aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir:
  • İcra kâtibi kadrosunda 04 Mayıs 2019 tarihi itibarıyla fiilen en az bir yıl çalışmış olmak, (Aylıksız izinde geçirilen süreler fiili hizmet süresine dâhil edilmeyecektir. İlgilinin en geç 04 Mayıs 2019 tarihi itibarıyla asaletinin tasdik edilmiş olması gerekmektedir. 04 Mayıs 2019 tarihi itibarıyla asalet tasdiki onaylanmadığı anlaşılan adaylar yazılı sınavı kazanmış olsa dahi sözlü sınava alınmayacaklardır.)
  • Hukuk fakültesi, adalet meslek yüksek okulu, meslek yüksek okullarının adalet bölümü veya adalet meslek eğitimi ön lisans programı veya en az dört yıllık yüksek öğrenim yapmış veya bunlara denkliği kabul edilmiş yabancı öğretim kurumlarından mezun olmak.
  • Yapılan denetimler sonucunda, hakkında düzenlenen raporların olumlu olması.

BAŞVURU

400 İcra Müdür Yardımcısı alımı başvuruları 4-8 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak. Sınav için başvuru ücreti 225 TL 'dir. 

BAŞVURULAR BAŞLADIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN