Mülakatsız 50 KPSS ile Büro Personeli, Şoför ve Teknisyen Alımı (Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi)

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunları arasından sözleşmeli kamu personeli alınacağına yer verildi. Mülakatsız yapılacak kamu personeli alımında başvuru bilgileri yazımızda.

Mülakatsız 50 KPSS ile Büro Personeli, Şoför ve Teknisyen Alımı (Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi)

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi personel alacak.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara" göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (b) fıkrası uyarınca sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 

Büro personeli, şoför ve teknisyen kadrolarına yapılacak sözleşmeli kamu personeli alımında başvuru bilgileri şu şekilde:

BAŞVURU GENEL KOŞULLARI

- Türk Vatandaşı olmak,

- Belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

- Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak,

- Önlisans mezunları için 2018 KPSS (B) grubu KPSS P93 puanı, Ortaöğretim mezunları için 2018 KPSS (B) grubu KPSS P94 puanı esas alınacaktır.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- İş tecrübeleri ilan şartlarında belirtilen mezuniyetlerden sonra olmalı.

- Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/b maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması.

- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz

ÖZEL ŞARTLAR

Alım yapılacak kadrolar ve aranan özel şartlar şu şekilde:

BAŞVURU

İlana başvurular 24 Ağustos ile 7 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru yapacak adaylar, aşağıdaki evraklarla birlikte müracaatını yapacak. 

  • Başvuru formu
  • 2018 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi,
  • Mezuniyet Belgesi (e-devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi (ön yüzü)
  • Bir adet fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş)
  • Adli Sicil Kaydı (e-devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)
  • Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (e-devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)
  • Özel şartlarda istenen diğer belgeler ( SGK Hizmet Dökümü, Sertifika vs.)

Başvurular Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacaktır. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA