İstanbullulara acil duyuruldu: 21 Mayıs duyurusu geldi! 00.01’de başlayacak akşama kadar sürecek

İstanbul'da yaşayanları yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Gelen son habere göre 21 Mayıs tarihinde elektriklerin bakım, onarım ve arıza sebebiyle kesileceği ilçeler tek tek açıklandı. İşte detaylar..

İstanbullulara acil duyuruldu: 21 Mayıs duyurusu geldi! 00.01’de başlayacak akşama kadar sürecek

Konuya ilişkin açıklama BEDAŞ tarafından yapıldı. BEDAŞ, yaptığı açıklamasında İstanbul'da 21 Mayıs Pazar günü elektrik kesintisinin yaşanacağı ilçeleri tek tek duyurdu. Bu sebeple vatandaşların tedbirini alması gerektiği ifade edildi.

Elektrikler mi kesilecek? Elektrikler mi kesilecek? Sorularının yanıtı merak konusu oldu. Özellikle İstanbul’da yaşayanlar 21 Mayıs Pazar günü için araştırmalar yapıyor. İnternet üzerinden güncel kesintileri öğrenebileceğiniz gibi ALO 186 üzerinden de BEDAŞ’ın planlı olan elektrik kesintileri hakkında bilgi alabilirsiniz.

21 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ

21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi olan ilçeler bugünden tek tek açıklandı. 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrik kesintisi ne zaman geçecek? Bölgenizdeki elektrik kesintilerini şimdiden öğrenmek için aşağıdaki link üzerinden ilçe ilçe sorgulama yapabilirsiniz.

https://www.bedas.com.tr/sayfa.asp?mdl=sayfalar&id=161